Alles vlot verlopen

Perfect verlopen, alles netjes ingepakt.

Jammer kreeg ik geen cadeautje bij mijn bestelling

Ik ken producten niet en wou ze graag leren kennen. Bij afrekening stond dat ik een cadeautje ging krijgen en dacht dat op die manier ontdek ik iets nieuw. Jammer waren sommige producten waar ik interesse in had niet beschikbaar. Voor de rest alles was goed verlopen, snelle levering.

Veel keuze, goeie prijzen en snelle levering

Groot aanbod van producten, binnen de 2 dagen geleverd. Er ontbreken enkele merken maar die zullen op termijn misschien wel aan het aanbod toegevoegd worden.

Échantillons

Pas beaucoup d’échantillons reçus afin de découvrir de nouveaux produits malgré une commande importante. Mise à part cela toujours satisfaite des produits!

Goede service!

Ik bestel heel graag bij HBB24.be. De producten zijn altijd beschikbaar en worden zeer snel geleverd. Je krijgt ook altijd een cadeau, maar ik gebruik deze vaak niet. Mocht het een cadeau zijn, naar aanleiding van mijn bestellingen, dan zou dat tof zijn :-)

Goede prijs kwaliteit

Veel producten aan zeer goede prijzen

Lange levertermijn

Super snel geleverd, netjes verpakt. Ook een extra geschenk ontvangen.

Mijn bestelling was heel vlug bij mij bezorgt, en ook in orde

Ben heel tevreden van mijn bestelling

Rien à rdire, super!

parfait

Correcte en snelle levering.

Ik heb nog al eens een bestelling gedaan en dat is toen ook heel goed verlopen.

Snelle levering!

Maandagnamiddag besteld en woensdagmorgen geleverd!

Een vraag gesteld via het commentveld in een bestelling

... maar spijtig genoeg geen feedback gekregen. Ik daartegenover neem wel even de moeite om te reageren op uw vraag om feedback ... vraag is of deze beoordeling wel gelezen wordt ...

Correcte service

Tevreden!

Grote keuze, de beste prijzen, snelle levering

Keuze uit heel veel merken en heel veel producten. Mooie prijzen voor deze producten. Ik kwam zo in de verleiding om extra producten te bestellen. Producten heel snel in huis.

Snelle levering samen met klein geschenkje. Super tevreden.

Snelle levering.

Très satisfaite

Merci pour le Service rapide produit bien emballé et je recommande bien hbb24

Zoals altijd, top service

Alweer bedankt voor de snelle service. Top producten, veel keuze in de webshop en telkens een goede uitleg over het product. Het extra cadeautje dat telkens gratis bij de bestelling zit maakt het compleet.

Makkelijk en vlug geleverd

Gebruiksvriendelijke website, makkelijk te bestellen en alles af te handelen. Vlugge levering.

Services

Je suis contente dû service que vous avez ça va bien vite merci à vous.

In orde en vlot.

Gemakkelijk bestellen, vlotte levering zelfs in Corona tijden.

snelle levering, alles in orde!

Steeds tevreden als ik mijn bestelling ontvang!

Tip top, snelle & correcte levering.

Xx

Altijd in orde!

De bestelling verlopen eigenlijk altijd correct en vlotte levering zelfs nu met de corona heb ik niet zo lang moeten wachten! De website is wel niet zo gemakkelijk maar dit is maar een klein minpuntje.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG