Super !!

De bestelling en levering verliepen vlot ook in corona tijd! Het was voor mij de eerste keer dat ik iets via een webwinkel heb gekocht , was een positieve ervaring.

Vlotte service

Vlot, correct, leuke manier en veilig om te betalen

Subtiele geur van de kaars

Contact gehad met klantendienst. Zeer snel antwoord gekregen op mijn vraag. Vlotte levering

zeer goed

Zeer goed product!

Alles is correct en op tijd toegekomen.

Vlotte en gemakkelijke bestelling

Voor een eerste bestelling, vlot verlopen en snel geleverd.

versteld van de snelheid!

Alle bestelde artikels zijn prima, direct in gebruik genomen en TOP! Supersnelle levering: besteld late namiddag; geleverd volgende voormiddag. 2 duimen omhoog!!!

Goede service, vlotte levering, tot in de puntjes verzorgd

Zeer efficiënte afhandeling van mijn bestelling.

3 dagen na mijn bestelling online werd mijn pakje geleverd. Heel vlug dus in deze corona-tijden.

Makkelijk te gebruiken website, veel keuze en snelle levering.

Op HBB24 vind je merkproducten tegen een redelijke prijs. Producten die je trouwens op andere websites niet vindt. Snelle en correcte levering.

Vlotte verkoop!

Toppie 👌🏻

Snel en goed geleverd!

Zeer tevreden! Ook heel goede producten! Top!

Aanvaardbare prijzen , goed materiaal

levering zeer snel en product zoals verwacht

Goede en vlugge bediening

Dik ok

Er valt gewoon niks te zeggen, alles is perfect verlopen.

Ruim aanbod en gebruiksvriendelijke webshop

Supersnelle levering, heel fijn !

Super snel ontvangen

Vlugge en vlotte service

Vandaag besteld morgen in huis

Gemakkelijk

Duidelijke site, en snelle levering.

Super !

1ste keer besteld begin van de week. Producten de dag erna bij mij thuis geleverd. Klantendienst eveneens niets op aan te merken. Ik zal zeker nog op jullie website bestellen en goede feedback geven in mijn omgeving.

Zeer slecht

Ik deed een bestelling en koos voor thuislevering. Dit werd ook bevestigd Uiteindelijk blijkt mijn pakket in een afhaalpunt te staan. Dit is niet wat ik wou . Ik heb onmiddellijk een mail gestuurd. Ik kreeg een antwoord waar het erop neerkomt dat ik mij maar met die beslissing kan neerleggen, wachten tot het pakket in retour is en dan zou het terug worden gestuurd maar ook dan is er geen garantie op thuislevering. Zelfs al krijg ik creditnota en terugbetaling. Dit is niet hoe een online bestelling dient te lopen. Ons bedrijf werkt met een betrouwbare transporteur nl GLS. Ik bestel dus bijgevolg bij een andere leverancier.

Zéér slechte kwaliteit.

Bij ontvangst nam ik een eerste masker voor ingebruikname uit de doos. Nog voor ik het masker kon opzetten, brak reeds een elastiek af. Mijn echtgenote naaide die er terug aan, maar toen brak de andere zijde af, dus regelrechte BROL. Inmiddels heb ik van 5 maskers er al 2 kunnen gebruiken. De andere 3 hadden nog voor de ingebruikname ervan, hetzelfde probleem. Goeie raad : bestel dit niet via internet !!!

schitterende levering

doos is netjes op tijd geleverd - verpakking héél netjes - geen ontbrekende producten dus zeer tevreden klant en ga er nog bestellen... ook qua prijs héél correct en voordeliger dan bij de kapper of andere groothandel

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG