De gratis productjes zijn telkens anders en super om te leren kennen! Jullie doen dat goed! Ik ben fan! Groeten, Jessica

Zeker nog eens bestellen

Très satisfait

Excellent service et livraison Très rapide et un grand tube de crème Aloès en cadeau, merci.

Super vriendelijke dame aan de lijn en snel behandeld.

Zeer goed.

Super tevreden!

Ik ben al een heel tijdje klant en ben nog steeds super tevreden over HBB24.be. Correcte, vlotte levering en keurig ingepakt met steeds een attentie erbij 😊. Bedankt!!

Rapidité

Je recommande. Rapide, fiable, produits de bonne qualité et petit cadeau en supplément.

Snelle levering , goede producten , aanrader

zeer goed!

zelf in corona tijden snel geleverd! eerste keer dat ik bij jullie online bestelde!

SUPER

ZOALS BELOOFD! DIRECT IN HUIS👍

Correcte en snelle service.

Werd op de hoogte gehouden van de verzending en alles verliep heel vlot.Dank daarvoor.

Super goed

Super snelle verzending Producten werken ook super goed ☺

Ondanks de corona crisis toch alles perfect verlopen op tijd geleverd plus daarbij een fijne attentie. Kan niet beter.

snelle service !

snelle service !

Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen!!!!

Mijn ervaring is niet positief te noemen daar ik nog steeds geen producten ontvangen heb! Jammer.

Ik heb mijn produkt nog niet mogen ontvangen

Mijn product is nog steeds niet geleverd dus kan mijn beoordeling niet positief zijn

Ik heb het pakket nog altijd niet ontvangen.

Ik heb het pakket nog altijd niet ontvangen.

Goede service en op tijd geleverd, ook tijdens de Corona

Alles piekfijn verpakt

Rapidité, efficacité et satisfaction

Site agréable, la commande se fait facilement et sans aucun soucis. Les promotions sont intéressantes. La commande arrive très rapidement et est sans erreur. Le cadeau fourni est très chouette (pour ma part un pot de crème hydratante très agréable et au format normal, pas un échantillon) C est avec plaisir que je recommanderai chez vous

Snelle levering 👍

Het was heel snel binnen

Het was heel erg goed, het is heel snel binnengekomen.

Vlugge en zeer goede dienstverlening.

Bij het opnemen van contact wordt er direct per email geantwoord. Betrokkene doet al het mogelijke om de klant zo vlug mogelijk te helpen Voor herhaling vatbaar

Supersnelle en correcte levering

Ondanks de aankondiging van een mogelijke vertraagde levering (door corona) mocht ik 's anderendaags mijn bestelling reeds ontvangen. Super service!

Super snelle service

Snelle levering, prima afhandeling van de bestelling!

Correcte en snelle levering en nog een leuk geschenk extra ontvangen.

Zeer tevreden, kan het iedereen aanbevelen.

bon rapport qualité prix

Rapide, efficace et très bon prix. C'est toujours un plaisir de commander chez hbb24.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG