ik ben heel positief over HBB24

Gemakkelijk om te bestellen, ook de afhandeling en levering was perfect bedankt voor het bijkomend geschenk. Doe zo verder.

Fast delivery

Once ordered delivery within 24h

Snelle levering en een leuke verrassing meegeleverd 😊

Goed product anders moeilijk te verkrijgen ben tevreden

Ben tevreden met dat product is moeilijk te krijgen in de handel als je geen kapper bent!

Bestelling was in orde

Leuke verrassing bij het pakket.

Correct en hulp

Mijn producten kwamen na 2 dagen toe, ondanks de corona crisis. Ik had een vraag gesteld ivm de kleuring en kreeg een correct antw na een dag. 😊 Dus goede professionele producten en super service, alleen jammer dat er geen kapper mee geleverd wordt me de producte 😝😂.

Super!!

Goede prijzen - snelle levering - goede service!

Verkeerde informatie ivm promo op homepagina België

Teneerste wil benadrukken dat de bestelde producten goed en perfect zijn geleverd....maar even verduidelijking ivm mijn slechte score. Toen ik naar jullie website ging om te bestellen, zag ik een promo van Dettol Desinfectant 1000ml aan 13,95€, toen ik daar op klikte om het te bestellen kwam ik telkens op een prijs van 15,50€. Toen ik een mailtje stuurde naar jullie klantendienst antwoordde men kort als zij naar de homepagina gingen zij 15,50€ zagen staan. Pas toen ik de printscreens doorstuurde kreeg ik het volgend antwoord: Goedemiddag mevrouw, Allereerst onze excuses. Ze hebben het op de homepage www.hbb24.be vergeten aan te passen.Wij hebben doorgegeven aan onze collega's om het aan te passen. Einde verhaal. Nu een vraag aan jullie: zouden jullie tevreden zijn? Met vriendelijke groeten, Magda Verstraete

Snel, vlot en correct.

positieve ervaring.

mijn haar voelt beter en gezonder aan

mijn haar voelt beter en gezonder aan

Super service

Super service

Supersnelle en correcte bezorging

Groot aanbod. De volgende dag al geleverd! Zeer correct verpakt en zelfs een kado gekregen. Hartelijk dank daarvoor!

Livraison rapide, bon prix, petits cadeaux bonus

Service impeccable, livraison rapide et sans problèmes.

Snelle en correcte levering. Bedankt Grtjs

gisteren besteld, vandaag geleverd zelfs op een zaterdag!

Zeer goede service, werkt altijd zeer vlot.

Uiterst proffesisoneel en zeer correcte en snelle verwerking van de bestelling. Top

Goeie ervaring

Dit is mijn eerste ervaring. De producten kwamen aan zoals gezegd. Mooi geschenk ingesloten.

Excellent.

Perfekte levering.

Alles naar wens verlopen correcte afhandeling super

Goede afhandeling

👍

Goed ontvangen

Vlot via mail besteld en goeie uitleg gekregen

Goede prijs / kwaliteit

Snelle levering en bedankt voor het geschenk

Super snelle service aan steeds de beste prijs

bekend van mijn bezoeken aan de winkel in Sluis

Alles perfect en snel geleverd

Perfecte leververing en snel , zelfs in Corona tijden , dank je wel

De bestelling en levering gaat enorm vlug.

De bestelling en levering gaat enorm vlug en tegen een redelijke prijs.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG