Goede prijzen, prima producten en snelle levering!

Wij bestelden al zeker 7 keer bij HBB24 en telkens tevreden!

Hele snelle levering

Ik ben reeds enkele jaren klant en heb nog nooit problemen ondervonden. Altijd heel correcte snelle levering met telkens een leuke verrassing!

prima webshop

snelle en correcte levering. Top.

Vlotte levering en alles ok

Super snel levering

Ik heb een goed ervaring met de snelle levering en correcte afhandeling.

Snelle levering en zeer netjes

Zeker voor herhaling vatbaar

Parfait pour la commande.

Le colis est bien arrivé et le délais a été respecter malgré le confinement du covid-19 du moment. Merci à vous . Mme Dassy. B

Heel goed en snel geleverd, cadeautje is sympathiek!!

Heel goede ervaring, zal dit nog doen!!

een niet zo goede ervaring...jammer !!!

onvolledige levering op 3 april / heb dezelfde dag contact genomen met de klantendienst om het te melden! ik moest er een foto van maken en naar de klantendienst sturen...3 maal tevergeefs geprobeerd! 6 april terug contact genomen en ze zouden het in een mail zetten! geen reactie meer gekregen! mijn gegevens: klantnr:106744 / bestelnr: 600341259 pakbon: P2020-0097714 productcode:4013474117033 waarvan ik 2 stuks bestelde en maar 1 heb ontvangen !! een eerdere bestelling was in orde, dit was de 2de bestelling. als dit correct wordt afgehandeld blijf ik klant anders niet! bedankt...

slecht

Ik heb het product nog niet ontvangen !

Zoals het hoort te verlopen

Zoals het hoort te verlopen

Alles perfect

Keuze van producten Timing van levering

Positief

Zeer vlot, correct verloop !!!

Pakket op tijd geleverd en prima verpakt.

excellent

eerste bestelling, geschenkje gekregen, vlotte levering, prima service!

zeer positief

alleen was er,ik weet niet hoe of door wie,een verkeerd huisnummer(239 i.p.v. 29) in mijn adres geslopen,ik heb naar de firma gebeld,werd zeer vriendelijk opgevangen door een charmante jonge dame,die mij gerust heeft gesteld in geval het pakje onverrichterzake terug naar HBB24 zou gestuurd zijn,want het was bij hen reeds vertrokken.Uiteindelijk heeft bPost ervoor gezorgd dat het pakje,zeer op tijd,en op het juiste adres,niettegenstaande de huidige omstandigheden,werd besteld, dus alle lof, met vriendelijke groet, Robert Buvens

Zeer professioneel en vlot !

Zeer professioneel en vlot !

Correcte en vooral snelle service !!!

De ene dag besteld, en de volgende dag al geleverd. Mét een leuk cadeautje erbij. Super gewoon !!!

gewoon goed

we gebruiken producten al een tijd en zijn er tevreden over

Vlot, correct, goede prijs

Vlot, correct, goede prijs

Prima service en producten

Goede shampoo en conditioner

Product en levering heel snel, zelfs in covid 19 tijden!

Al vele jaren klant in de winkel gelegen te sluis. Ik kom van België, dus nu niet mogelijk met grensverbod. Fantastisch dat jullie ook nog es een online shop hebben! Naast alle kwalitatieve kappers producten, zoals Redken, Alsook cosmetica enz.... is er weinig of niks dat ik kan bedenken dat jullie niet hebben. In deze covid tijden, heb ik meer dan een week alle apothekers in België online bezocht, Detol desinfecterend middel 1L was nergens Voorradig en lange wachtlijsten! Bij jullie vond ik het als enige in Nederland en nog geen 24 uur later in België bij me thuis geleverd! Dank alvast

bestelling ging snel en correct

alles verliep vlot

Super producten en snelle correcte service!

Altijd vlugge en correcte aflevering ….en een leuk geschenkje erbij ;-)

Super service

Altijd snelle en correcte levering. Gemakkelijk om te bestellen en veel keuze van producten. Kortom, de ideale webshop.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG