Super blij mee

Het product mocht wel met een omschrijving komen. En bij staan dat het goed moet opdrogen.

Kan gewoon niet beter

Snelle aankomst in mijn postpunt. Woensdag besteld, vrijdag toegekomen - voor mij is dat een prima service !

Snel en alles in orde.

Good

Snelle levering en erg tevreden over de producten

niets ontvangen

Ik heb op 29 maart besteld, ik heb niets gelezen dat de bestelling langer onderweg kon zijn door het corona-crisis. In het verleden heb ik besteld en kreeg telkens een Up tot date van de verzending. Nu heb ik gewoon Bedankt voor bestelling ontvangen. Nu vraagt u mij om te scoren... sorry meer kan ik niet geven. Moest er nu een mailtje verstuurd zijn dat door de omstandigheden alles vertraging heeft, zou ik volkomen begrijpen. Maar direct betalen dat moet je wel doen. Ergens over na te denken in bepaalde omstandigheden!!!

Ik heb mijn pak nog niet gekregen

Ik wacht

Nog niets ontvangenb

Ik kan iets wat ik nog niet ontvangen heb niet beoordelen.

Snelle levering van wat ik had besteld samen met een extraatje als cadeau.

Correcte snelle levering.

Was in orde

Geen klanten kaartstempels ontvangen???

Genial

Ca fait plusieurs mois que j utilise ce produit pour entretenir ma couleur et je suis ravie ❤ .

Al meermaals besteld, altijd dik in orde.

Alles thuis geleverd, zonder enig probleem.

Super goede en snelle service.

Zeer goede ervaring.

Prima dienstverlening en snel.

Goeie service

Puik

Alles prima verlopen. Nu nog dat haar knippen !! Dan komt the proof of the pudding natuurlijk. Vandaar 4 sterren want de proef hebben we nog niet gedaan. Aanbevelenswaardig zeker als het bedrijf er achter Belgisch is.

Alles netjes geleverd binnen 24u!

Zeer vlitte service

Vlotte service

Prima produkt

op tijd geleverd

Efficient

Moore keuze , en snelle service

Superervaring, daar kunnen ander firma's een voorbeeld aan nemen!

Nog maar weinig zo'n service gekregen, voordelige aankoop en snel geleverd en bovendien zat er nog een bruikbaar geschenk bij. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eenvoudig bestellen, snel geleverd😁

zelfs tijdens de corona crisis had ik mijn produkten rap toegestuurd gekregen,en bij mijn zending zat er zelfs nog een kado,perfect en heel erg bedankt

Rapide, conforme aux attentes et un kdo en prime 😊

Vlotte verwerking!

Ik vind dat de bestelling in deze uitzonderlijke tijden zeer vlot is verlopen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG