zeer positief

alleen was er,ik weet niet hoe of door wie,een verkeerd huisnummer(239 i.p.v. 29) in mijn adres geslopen,ik heb naar de firma gebeld,werd zeer vriendelijk opgevangen door een charmante jonge dame,die mij gerust heeft gesteld in geval het pakje onverrichterzake terug naar HBB24 zou gestuurd zijn,want het was bij hen reeds vertrokken.Uiteindelijk heeft bPost ervoor gezorgd dat het pakje,zeer op tijd,en op het juiste adres,niettegenstaande de huidige omstandigheden,werd besteld, dus alle lof, met vriendelijke groet, Robert Buvens

Zeer professioneel en vlot !

Zeer professioneel en vlot !

Correcte en vooral snelle service !!!

De ene dag besteld, en de volgende dag al geleverd. Mét een leuk cadeautje erbij. Super gewoon !!!

gewoon goed

we gebruiken producten al een tijd en zijn er tevreden over

Vlot, correct, goede prijs

Vlot, correct, goede prijs

Prima service en producten

Goede shampoo en conditioner

Product en levering heel snel, zelfs in covid 19 tijden!

Al vele jaren klant in de winkel gelegen te sluis. Ik kom van België, dus nu niet mogelijk met grensverbod. Fantastisch dat jullie ook nog es een online shop hebben! Naast alle kwalitatieve kappers producten, zoals Redken, Alsook cosmetica enz.... is er weinig of niks dat ik kan bedenken dat jullie niet hebben. In deze covid tijden, heb ik meer dan een week alle apothekers in België online bezocht, Detol desinfecterend middel 1L was nergens Voorradig en lange wachtlijsten! Bij jullie vond ik het als enige in Nederland en nog geen 24 uur later in België bij me thuis geleverd! Dank alvast

bestelling ging snel en correct

alles verliep vlot

Super producten en snelle correcte service!

Altijd vlugge en correcte aflevering ….en een leuk geschenkje erbij ;-)

Super service

Altijd snelle en correcte levering. Gemakkelijk om te bestellen en veel keuze van producten. Kortom, de ideale webshop.

Snelle correcte service

De producten doen volledig aan mijn verwachtingen. Snelle correcte levering. Zeer tevreden

Top.

Snelle levering en goede producten!

perfect

zeer vlugge levering en correct

Snelle levering, bestelling was in orde!

Zeer snelle levering. Zelfs in deze Corona tijden! Bedankt!

Supersnel geleverd met een presentje erbij.

Heel snelle levering

altijd goede ervaring - wel opmerking ivm facturatie

Geachte, had zoals steeds gevraagd om voor de aangekochte producten een factuur uit te stellen op mijn vennootschap Matley Bvba. Heb deze echter nergens kunnen terug vinden. Betreft bestelling #600338610 van 29.03 jl. tbv Euro 237,04.- Zou deze vooralsnog kunnen uitgesteld en doorgescand worden . Facturatie-details: Matley Bvba Lange Repeldreef 8 2970 Schilde Btw 0811.180.514 E-mail: [email protected] Alvast bedankt voor uw opvolging en graag tot volgende bestelling M v gr, Dirk

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

🔝

Alles prima en correct verlopen ! Top sevice in deze moeilijke periode!

Perfect inorde,direct geleverd ook tijdens deze bizarre tijden. Geen klachten

Correcte levering en groot assortiment

I.c.m prijsvoordeel goede webshop

Snelle en correcte levering. Topproduct.

Snelle en correcte levering

Snelle levering via Bpost aan huis dan nog wel.

ok

geweldig product