Super snelle levering,en een mooi kado gekregen 👌🏻

snelle levering en top producten!

Vlotte service

Uitstekende klantervaring

Snelle service, efficient & een leuk welkomstgeschenk

Alles verliep naar wens - directe levering

De bestelling gebeurde perfect ... producten naar wens

Duidelijke info, mooie producten en snel geleverd

Op zoek geweest naar nieuwe shampoo/deo, alles duidelijk kunnen vinden. Kreeg nog een extra gratis cadeau, altijd mooi meegenomen.

Klantvriendelijk

Na een nare ervaring met b post erg vriendelijk geholpen en hebben ze het pakket dan opnieuw verzonden. Na 2 dagen had ik dan toch mijn bestelling. Zeer goede klantendienst!

Super !

Mooie aanbiedingen, snel en correct geleverd, altijd een mooi kadootje erbij, kortom TOP !

Snel en correct

Snel en correct! 1 maal een product had die niet in goede staat was en zonder problemen een nieuwe gekregen. Doe zo verder een dikke 10 voor jullie 👍

Zet goed

Levering was perfect optijd 3-4 werkdagen + er zat een cadeautje bij dat had ik niet verwacht. Super zalige bodycreme!

snell bediening

Snelle en correcte bediening

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Super 🙂

Ik vindt het een leuke ervaring en vooral dat extraatje gratis is fijn Bij de apotheek is dat niet Daarom bestel ik zeker vaker Vrgr

Bestelling,levertermijn,aflevering alles perfect

Zie hierboven

zeer snelle levering

zeer snellere levering, goede service

Moeilijkheden met de bestelling in te vullen maar de levering ging perfect

Had de bestelling geplaatst en ging betalen met de code maar dat ging niet , die code schende niet en wilde overgaan naar een andere soort van betaling dat lukte dus niet . Ik dacht ik ga één bladzijde terug maar dat ging ook niet,dus moest ik mijn bestelling opnieuw doen , ik dacht dat is simpel maar doordat ik de laatste op de eerste bestelbon ingevuld had stond daar een 0. Ik heb toen gebeld omdat ik dacht dan geef ik mijn bestelling daar op maar dat ging ook niet en die mevrouw zei dat het maar een paar minuutjes zou duren maar dat was inmiddels toch 20min. Daarna ging het wel vlot .

Snel geleverd! Leuke kortingen!

Al vaak besteld op jullie webshop, nu met de corona maatregel even snel geleverd! Super! Alleen maar aan te raden

Zoals steeds perfect 👍

Ik bestel nu al jaren producten bij jullie en dat verloopt steeds perfect en vlotjes. Ik ben een zeer tevreden klant 😄

Duidelijk websiþe

Makkelijk keuze gemaakt en gezocht product snel gevonden

Snel geleverd - goed verpakt

De website was handig in gebruik, ook met smartphone. Ik kan producten vinden die ik in de winkel niet zou vinden. Ook de levering ging vlot, alles was goed ingepakt en er zat zelfs een leuk extraatje bij. Ik bestel hier zeker opnieuw.

HBB24.be zorgt voor een vlotte levering.

Desinfecterende handzeep op een vlotte manier ontvangen in een zorgzame verpakking.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG