Teleurgesteld

Ik was blij de droogshampoo van Klorane te vinden op uw website, deze die ik altijd zo goed vond en nu nergens nog vind. Ik heb mijn bestelling nog uitgebreid met verscheidene produkten. De geleverde droogshampoo was helaas niet de bestelde, echt teleurgesteld. Ik had zelfs 2 bussen besteld! Daarbij is hij vr bruin haar en ik ben geblondeerd, helemaal fout. Niet fijn in deze tijden waar we bewuster moeten omgaan met consumptie van luxeprodukten. Overige produkten, geen klachten. Correcte levering en communicatie.

Geen ontvangst bestelling ontvangen na 2 weken

Werk met Bpost en je klanten lopen weg

Ondermaats

Bestelling na 10 dagen nog steeds niet ontvangen!!!

pakket nog steeds niet ontvangen !

pakket 2 weken geleden besteld, nog niet ontvangen

zeer correcte en snelle versturing zelfs tijdens corona-tijden

zeer tevreden

Perfecte service en snelle levering

Mijn eerste contact met HBB is een voldoening . Dank voor de gratis toevoeging aan mijn bestelling. Hoop nog bij u terecht te kunnen voor andere producten.

Gemakkelijk Vlug Goede Verpakking

Gemakkelijk Produkten gevonden door goede menukeuze en stevig verpakt Vlugge verzending

super

Dank u voor een correcte en supersnelle afhandeling van mijn bestelling.

Correcte levering

Normaal doe ik mijn inkopen in de winkel, maar door de omstandigheden was ik toch opgelucht dat ik online kon bestellen. Ook was ik aangenaam verrast met mijn geschenkje, bedankt! Groetjes, Hilde

Zoals geschreven en gewenst

tevreden over de aankoop

vlot verloop van bestelling tot levering

Fijne afwerking van de bestelling

Overzichtelijke site, en fijne afhandeling van de bestelling

Positief en goed verpakt.

Goeie producten met kwaliteitszorg.

très sérieux et rapide

Produit manquant et ai été avertie lorsque produit disponible. Prix très intéressant et livraison rapide

Kwalitatieve producten aan interessante prijzen.

Snelle levering van mijn bestelling en ben tevreden van de geleverde producten. Kwaliteit is uitstekend en betaalbaar.

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Correct geleverd

Snel en correct geleverd

Zeer vlotte levering

Volgende dag reeds levering, goede producten

Snelle levering goede producten

Ik ben heel tevreden van de levering; heb meerdere keren iets besteld en mijn bestellingen zijn altijd op tijd aangekomen, zeer fijn!

In orde,op tijd,wel geen geschenk hoewel dit op de leveringsbon stond,maar daar lig ik niet van wakker

Volledige voldoening evengoed voor bestelde artikel als voor levering

Perfect zoals altijd

Perfect zoals altijd