Correct

vlot verloop van bestelling tot levering

een snelle corekte levering

ik heb heel snel mijn goederen geleverd gekregen,geen verzendkosten en heel voordelige prijs

Alles verloopt prima.

Nog nooit klachten gehad. Zeer goede producten.

Heel tevreden

Heel tevreden!!!

Teleurstellend over 1 product

Ik heb op aanraden van mijn nagelstyliste de 2 nagellakken en topcoat besteld van cnd vinlux. En ik denk dat 1 vd nagellakken niet goed meer is. Die kan je niet met een gladde laag aanbrengen. Die is stroperig. Terwijl de andere nagellak wel ineens lukt en de topcoat ook. Droogt ook snel. En ik heb al een mail gestuurd naar HBB24 om te vragen hoe het komt want vindt dit wél erg spijtig. Het is niet dat het de goedkoopste nagellak is.

Buitengewone service!

Uitermate tevreden met de afhandeling van mijn allereerste bestelling! Was er enorm mee geholpen in deze zeer moeilijke periode. En 'n TGV kon hier niet sneller zijn! Mvg,Robert

Service rapide et fiable

La livraison a été rapide, j’allais souvent à Sluis pour mes shampooings, vu les circonstances actuel j’ ai cherché sur internet et c’est le même magasin. Je suis ravis.

Zoals altijd, correct en snel!!

Supertevreden over de service, aanbod, stipte leveringen. Netjes verpakt.

Snelle levering en zeer tevreden over de producten . Heb de site al aanbevolen !!!!

Snelle goede service

Alle bestellingen worden vlot geleverd, geven correcte prijzen, goede klantenservice. Tevreden klant al jaren 😊

Alles dik in nu orde

Alles was zoals ik gevraagd had.

Snelle levering ondanks de omstandigheden Top productjes echt de moeite waard

Volledige voldoening

Alles correct verlopen, en de dag nadien reeds geleverd

Rien à redire, tout est parfait ! Merci

Rien à redire, tout est parfait ! Merci

Tevreden

Correcte levering van de door mij gevraagde producten.

Products-prices-servis perfect!

perfect

snelle levering + alles is geleverd.

Uitstekende service

Vlug antwoord op mijn vraag inzake het gezocht produckt. Vlotte afhandeling van mijn bestelling . Op 1 dag aangekomen. TOP. Met vriendelijke groeten Cappellen Jozef

Zeer snelle levering! Super producten!

Uitstekende service

Snelle en correcte levering

Cadeau extra is leuk

aangename ervaring

perfecte levering, prijs kwaliteit top

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG