Vlotte levering

Zoals afgesproken, perfecte levering

Altijd in orde en scherpe prijzen

Bij HBB zijn de prijzen altijd scherp en ook de levering is steeds in orde. Ik ben er al meet dan 10 jaar klant ondertussen.

Correcte afhandeling.

Producten zijn exact wat ik er van verwachte.

perfect

De snelheid van uitvoering van de bestelling, de verpakking en de aflevering door de besteldienst verdienen een dikke proficiat !

Alles netjes en correct op tijd geleverd

geen verder commentaar

Altijd vlugge correcte levering

Zeker aan te raden

Super snelle service!

Zelfs in deze moeilijke tijd een super snelle service! Merci

Top service keer op keer!!!

Top service keer op keer en snel verzonden en steeds voldoende voorraad!!’

Super goed!

Website is duidelijk, verzenddatum is gerespecteerd, perfect! Bedankt!

Snelle levering, goed verpakt...

Goede service en enorm goede producten.

Topprodukten

Als Belg die net aan de andere kant van de grens woont, ga ik regelmatig om mijn haarprodukten bij jullie in de winkel. In tijden van Corona, kon ik dit niet meer doen. Gelukkig wist ik dat jullie ook een onlineshop hadden en zo kan ik blijven genieten van jullie assortiment haarverzorgingsprodukten en allerlei andere produkten.

Alles ok.

Alles ok.

en veelkeuze aan produkten

Het was de eerste maal dat ik bij HBB online kocht. Het was niet zo gemakkelijk om een leveringsadres in te vullen. Mijn adres invullen was gemakkelijk, maar ik wou het via het postkantoor gaan afhalen en dat was niet zo duidelijk. Nadien bij ontvangen van mailtjes was er dan toch een mogelijkheid om het postkantoor in te vullen. Ik was misschien nog onwetende maar bij een ander online firma ging dit toch zeer gemakkelijk. Groetjes, Lieve

Geweldig snelle levering! Alles netjes verpakt! Veel keuze,de beste producten. Zeer tevreden.

Bestelling wordt steeds snel verzonden. Ik koop altijd 1 liter fles shampoo maar zit niet altijd een pomp bij. Bij vragen is de chat zeer handig. Blij met de attentie. Goed dat deze veranderd zijn.

Perfecte levering!

Zeer snelle en correcte verzending!

Produit excellent sauf retard dans les délais de la livraisob

Service au top réponse rapide produit excellent

Heel snel, eenvoudige en efficiënt

Heel tevreden, snelle en correcte levering.

Prima levertijd

Top !

Prima afhandeling van mijn bestelling.

Vlotte levering

Snel geleverd. Vlot en overzichtelijk gefactureerd.

Snelle en goede service.

duidelijke website om bestelling te plaatsen

voor 17 uur bestel de dag erna thuis geleverd

Uitstekend !

Snelle en betrouwbare service !!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG