Ik hoop dat het goed ga zijn, geen ervaring nog!

Ze zijn heel mooi die zomerschoen!

Snelle service en goede prijs

Alles Top!

Schnelle Lieferung & Gratis Geschenk!

topservice!

2de maal dat ik bij jullie online bestel, normaal koop ik niets online, maar naar Sluis rijden, lukt niet altijd en nu hoeft het ook niet, top!!!!

Betrouwbaar en goed

Correcte prijzen, vlotte afhandeling

Aanrader

Goed en verpakt en op tijd geleverd

perfect

Best.uitgevoerd zoals gevraagd + een passend cadeau ontvangen waarvoor oprecht bedankt!

Goede service en levering

Direct geholpen door de klantendienst na fout bij bestelling, direct geregeld en bestelling de volgende dag al in huis.

Een eerste aankoopervaring, die zeker naar meer smaakt!

In deze uitzonderlijke periode waarin gezamenlijke strijd tegen het coronavirus wordt gevoerd, werken we grotendeelsvan thuis uit (of kunnen we niet werken) en verplaatsen we ons enkel voor essentiele zaken. De kapperszaken moesten tijdelijk sluiten. Voor een vrouw die 4-wekelijks de haren kleurt om het talrijke grijs weg te laten werken, is dat geen leuk vooruitzicht. Dankzij jullie aanbod aan „oogschaduwpoeder“ voor het haar, heb ik mijn zus kunnen verrassen met deze handige noodoplossing. Ik ben zelf zeer tevreden over de service: correcte berichtgeving en snelle levering! En mijn zus? Die belde me meteen op nadat de postbode was langsgekomen. Ze was ontzettend ingenomen met het product, en stuurde me foto’s van jullie prachtige geschenkverpakking! Tot nogmaals!

Service impeccable, même en période de confinement !

Service impeccable, même en période de confinement !

Geweldige service!

In deze moeilijke tijden toch een vlotte en snelle service.

Goede kwaliteit met een snelle levering

Goede kwaliteit en snel levering

Heel tevreden.

Heel tevreden over de opvolging van de bestelling en de snelle levering.

Heel tevreden - leveringslocatie door de klant laten bepalen.

De zondag besteld, de dinsdag voor mijn deur. Echter het zou wenselijk zijn mocht ik kunnen bepalen dat het pakje in het postkantoor wordt geleverd. Ik zou er dan daar kunnen omgaan, wanneer ik kan (tijdens normale werkperiode). De post had het pakje voor de voordeur gezet met kans op diefstal.

Vlotte en correcte levering

Supersnel en correct in moeilijke corona tijden

Snelle service aan scherpe prijzen

supersnel

supersnelle levering en correcte levering

Alles is verlopen zoals verwacht.

Ik bestelde verschillende producten , die ondanks deze drukke (Corona) dagen de volgende dag geleverd werd. Helaas was 1 fles shampoo stuk en helemaal leeggelopen ondanks de goede verpakking. De volgende dag kreeg ik al een nieuwe fles shampoo toegestuurd. Super vriendelijk, goed bereikbaar als je vragen hebt en onmiddellijke actie bij een probleem. Ik ben fan ! En zal hier zeker nog bestellen.

top

heel vlot!

Een zeer snelle levering ondanks het coronavirus. En je wordt helemaal op de hoogte gehouden van je bestelling tot aan de levering.

Vlotte levering van kwalitatieve producten

De Tigi Bed Head kappersproducten zijn kwalitatief hoogwaardig en via de onlineshop te koop aan heel scherpe prijzen. De levering gebeurde vlot via Bpost en ik kreeg een bodylotion cadeau ... een leuke verrassing.

Levering 1 dag na bestelling.

Heel goede dienstverlening en cadeautje erbij. Bedankt!!!

alles ok

alles was in orde doe zo voort

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG