Super goede service!

Direct geleverd! Topkwaliteit

Tevreden

Zeer tevreden ,bedankt voor de kado dat ik erbij heb gekregen

Tevreden

Zelfs nu in "het corona tijdperk" een snelle en correcte levering. Chapeau !!!

Snelle en correcte service

Had serum besteld, administratie , opvolging, levering, alles heel snel en correct. Geen opmerkingen

Vlotte levering

vlotte levering

Perfect en zonder problemen.

Bij het aankopen kon ik de juist hoeveelheid niet krijgen en er werd automatisch getoond wat wel kon. Levering perfect en zonder problemen correct ontvangen

Dag erna had ik mijn levering al

Snelle levering , en aangename verassing

niet ok

pakje nog steeds niet ontvangen

Heel goeie service!

Supergoeie service!Heel goeie opvolging!Zeer tevreden!

Snelle en perfecte levering van topproducten.

zeer snel geleverd

Ben zeer tevreden van de lanza producten

Alles was top

Geweldig rap geleverd!

Geweldig easy!

Perfecte service

Snelle en correcte levering. Mooie prijzen. Een leuk cadeautje bij mijn laatste bestelling.

Parfait

livraison ultra rapide et produit au top!

Goed maar beloftes moeten gehouden worden

Als je belooft dat er een extra geschenkje bijzit , dient dit aanwezig te zijn. Was niet het geval.... na contact vond men dat niet erg..... Triestig!!!!!! In het verleden was dit wel ok.;;;

Super service!

Voor herhaling vatbaar

Product werd de dag erna al geleverd met extra cadeautje! Simpel en snel, wat wil je nog meer?!

Deze was goed enkel wat onduidelijkheden wnr het pakje ging toekomen maar kan door de coronacrisis komen

Commande de eau de parfum Ambra Nobile 1942

Le colis est bien arrivé, malgré le confinement. L’eau de parfum est légèrement différente de celle achetée en Italie.

Altijd snelle levering en voordelige prijs

Heel tevreden

Van bestelling tot levering is alles geheel naar wens verlopen ! Levering liet ook niet lang op zich wachten !

produit inoa suprème

produit inoa suprème top

Op aanraden van iemand die heel te vrede was over dit medicijn.

Hallo, Naar aanleiding van een kennis wil ik deze medicijnen eens proberen . omdat ik veel last heb van krampen en spierpijnen heeft de dokter mij aangeraden om magnesium te nemen. Hopelijk komt het hier mee inorde dan zullen mij regelmatig horen. mvg

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG