Logistieke problemen met BPost met wie HBB24 een contract heeft
Ik heb ervaren dat het beter zou zijn , dat HBB ervoor zorgt dat op het etiket dat op het pakkert gekleefd wordt met adresgegevens voor levering behalve d enaam ook best het GSM nummer van de bestemmeling wordt vermeld (zeker als het pakket niet thuis maar op een bedrijf of een groot kantoor wordt afgeleverd of aan een kantoorgebouw !). Dit zou moeten vermijden dat een chauffeur van BPost niet onverrichter zake terug vertrekt omdat hij tijdens de luchpauze voor een gesloten deur staat (wat in mijn geval gebeurd is)...maar in mijn geval was het nog erger : de chauffeur heeft aan Bpost laten weten dat het pakker was afgeleverd...terwijl ik door logisch nadenken en door de feitelijke gebeurtenissen nu weet dat de chauffeur van Bpost GELOGEN heeft. Hij heeft het pakket de dag erna opnieuw aangeboden en dan heeft een collega me gebeld om me te zeggen dat er een zending voor me xas toegekomen. De dag ervoor had NIEMAND van de collega's op kantoor een chauffeur van Bpost gezien.
Ik wil hier vermelden dat KIYOH ook Bpost eens op hun organisatie mag aanspreken. Er moet geëist worden, dat de chauffeurs van Bpost een professionele gsm hebben die ze - in noodgevallen of als ze voor een gesloten deur staan - de bestemmeling een belletje kunnen doen opdat deze het pakket dan zelf komt ophalen. Coolblue kan dit wel …. en Vanden Borre ook. Waarom dan HBB24 (en per extensie BPost) niet ? In mijn geval heeft dit ervoor gezorgd dat HBB24 zijn belofte dat een pakket de dag volgend op de bestelling afgeleverd wordt NIET geeft kunnen waarmaken en ik een verjaardagscadeau niet tijdig aan de jarige heb kunnen bezorgen dat ik bij HBB24 had besteld !! ZEER ERGERLIJK !
Ik hoor van kennissen en vrienden dat het wel vaker voorkomt dat chauffeurs van Bpost er hun broek aan vegen en niet de instelling hebben om ervoor te zorgen dat ze het pakje wel degelijk afgeleverd krijgen. Ik weet dat chauffeurs van Bpost een stresserende job hebben...maar het management van BPost kan hen helpen.