De juiste en snele levering. Beter kan niet.

Beste prijs en tevreden over het product. Zeer aangenaam om te bestelllen geen complicatie's. Levering correct en snelle levering, Handig ook af te halen in afleverbox.

super service !!

snelle levering, uitgebreid gamma, gunstige prijzen

goede prijs, snelle levering

topproduct tegen de beste prijs en leuk dat je telkens een geschenkje krijgt

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

niet tevreden

Ik vind het spijtig dat ik portkosten moet betalen op een product dat niet op voorraad was de moment dat ik mijn bestelling deed (19 feb), nu een mail gekregen dat dit product wel terug in voorraad is, maar als ik dit wil bestellen zie ik dat er terug kosten betaald moeten worden als ik niet voor 40 Euro bestel.

Alle merk producten met korting zo besteld en geleverd '

Ik gebruik alleen merkprodukten die ik Terug vind bij HBB24! En dan ook nog met Grote korting. Aangename site om op te winkelen, duidelijke omschrijving en snel bezorgd.Ik ben blij dat ik jullie ontdekt heb!

Supervlotte levering

Supervlotte bestelling en levering

Ruime keuze en snelle levering!

Vroeger ging ik om mijn producten naar Sluis. Nu hoef ik me niet meer te verplaatsen en vind ik merkproducten op deze site, zowel goedkopere als duurdere merken: voor ieders portemonnee!

was dik in orde.

Ik ben heel content en jullie doen wat je bzloofd.

Tevreden

Goed ingepakt, vlotte en snelle levering. Heel erg tevreden.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment Geen korting voor proffesionelen waardoor ik sneller ergens anders bestel

TOP LEVERING!!!!!

IEDEEREEN BESTELLEN BIJ HBB24;

Correct en snel

In minder dan 24 u was mijn bestelling op de bestemming. Top.

Altijd tevreden

Ik ken de producten die ik wil en ben heel tevreden dat ik ze hier kan bestellen.... goede service

Top!!!

vlot, correct en met een leuke, bruikbare verrassing in het pakketje

Perfecte service! Niets op aan te merken.

Keurig!

Prima communicatie (mail) en snelle, goed verpakte verzending. Dank!

Alles was prima geleverd. De producten zijn super

Rapide et séreieux

Site bien détaillé, envoi rapide et très bien emballé ! Au niveau qualité /prix c'est parfait pour moi ! Bravo !

Product lijkt beter dan de laatste bestelling

Beste, Product van mijn vorige bestelling was korrelig en niet hetzelfde als de bestellingen ervoor. Deze laatste bestelling lijkt weer in orde te zijn. Reden van de korreligheid??? Oud product??? Mvg

Complete webshop met vlotte en correcte afhandeling van de bestelling en levering

Voor herhaling vatbaar, ben trouwens reeds jaren klant.

Zeer vlotte bediening

Shampoo Duurder dan op andere sites

Ik bestelde shampoo op deze site, ook al wist ik dat hij veel duurder was. Ik meende dat er een pomp opstond, die duidelijk zichtbaar was op foto maar die niet mee geleverd werd. Dus: ik heb de shampoo veel te duur betaald.

Vlotte bestelling!

Een rappe behandeling, dank u!

Een aanrader

Goedkoop snelle levering. Goede service. Top