Kwaliteitsproducten aan goede prijs, vlotte levering.

Overzichtelijke website. Tigi haarprodukten zijn hier stukken goedkoper dan bij de kapper. Ik bestelde hier al vaak en heb nog nooit problemen gehad met de levering of de geleverde producten. Dikke aanrader

Vriendelijke service!

Vlotte bediening en goede service!

Altijd correct en op tijd!

Vlot

Vlotte levering.

Top!!

Super snelle service! Producten in prima staat met een leuk extra cadeautje erbij!

Super!!!!

Verkeerd product geleverd, juist product besteld.

Teleurstellend.

Perfect !!!!

Ik bestel enkel 4 maanden mijn producten op dit website en ik ben altijd heel blij ! Ik heb nu een probleem gehad met de verzending van mijn pakketje, ik heb contact met hem opgenomen en ze hebben direct een nieuwe bestelling gedaan om het pakketje me onmiddellijk doorsturen zo kan ik mijn bestelling vlug ontvangen en ik heb het juist vandaag ontvangen !!!!!! Ik ben heel blij door de communicatie en uw professionnalisme. Nog veel bedankt, jullie zijn de beste !!! (Sorry voor mijn neederlands ik ben franstalig)

Levering was op tijd zoals vermeld was. De 2 geschenkjes vond ik super altijd leuk.

Grote keuze van producten

Zeer uitgebreid assortiment van producten. Zeer vlugge levering met track en tracé code. Prijs/kwaliteit ok. Zeker de moeite om de website te bezoeken en een keuze te maken.

Super ervaring !

Alles in orde! Snelle levering, perfekt!

alles perfect in orde, snelle levering !

alles perfect in orde, snelle levering !

Dit was een vlotte levering bij het afhaalpunt naar keuze. Pakket was in goede staat.

Zeer snelle levering, goed verpakt.

Vlotte levering en leuke extraatjes

Aangename webshop, vlotte levering van de producten. In m'n pakketje staken zelfs wat staaltjes! Wat een leuke verrassing! Ik koop hier zeker nog!

Verrassend

Vlot thuis bezorgd met nog verrassingen erbij. Heel leuk om dit te ontvangen!!

Gedroomde afhandeling

Mooie keuze, vlotte bestelling, duidelijke communicatie, snelle levering

Gekregen wat ik had besteld binnen de 2 dagen... SUPER!

Gekregen wat ik had besteld binnen de 2 dagen... SUPER! Zoveel voordeliger in prijs dan bij de kapper!

Vlotte levering. Nog nooit problemen mee gehad. Zeer tevreden over de klanten service

altijd tevreden

mijn bestelling was zoals afgesproken de dag nadien .

Vlotte bestelling en perfecte levering. Ook bedankt voor het leuke cadeau

fantastiese kwast.ben zeer tevreden

goed product

Supersnelle service

Ik bestelde mijn shampoo en conditioner die één dag later al geleverd werden. Heel fijn! De pompjes van de grote verpakkingen waren niet geleverd waardoor ik de klantenservice contacteerde. Ze zorgden dat de pompjes meteen opgestuurd werden. Ook deze ontving ik nog geen dag later. Topservice noem ik dat!

gevonden wat ik zocht

Goede service!

Geen opmerkingen, alles prima verlopen.

Geen verdere aanvullingen.

70 Nieuwstraat