HEEL SNEL GELEVERD

Pakketje goed ontvangen en de levering snel gebeurt op tijd een mail ontvangen waar het pakket zich bevond

Zeer vlot en vriendelijk

Zeer vlotte werking vriendelijke communicatie en mooie prijzen

Snelle en correcte levering

Top service en snelle levering

Zeer snelle levering en telkens zit er iets extra bij als cadeau, wat het heel aantrekkelijk maakt om telkens weer bij HBB24 te bestellen.

Aanbod, prijs en levering zijn super!

alles is weer vlot en correct verlopen !

idem !

Vlotte levering

Sehr zufrieden

Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Perfekt.

top

top

gewoon goed !!!

De nodige voeding supplementen bestel ik altijd bij HBB 24.be Altijd in voorraad, en voor een mooie prijs.

Goede service, correcte afhandeling vd bestelling, vlotte levering. Interessante aanbiedingen en kortingen. Nog nooit negatieve ervaringen gehad

Zoals het moet.

Geweldige service!

Makkelijke bestelling, snelle opvolging en levering. Geen gedoe!

Super snelle levering en product verdiend een 10

Ik heb mijn pakje nooit ontvangen

Beste, Ik heb al een mail gestuurd naar jullie klantendienst waar ik nog geen antwoord op gekregen heb. Graag zou ik een antwoord ontvangen want heb de producten écht nodig.

Snelle levering ,goed verpakt . Veel keuze in producten.

Zoals beloofd.

Alles was vlot verlopen en de levering vond plaats zoals gepland.

een vlugge en correcte levering

Mijn eerste bestelling en als verliep vlot incorrect

TOP levering

zo verder doen !

Aloxxi Instaboost masque bleu

Envoi très rapide et transaction sans problème. Le produit reçu récemment n’a pas encore été utilisé. Je dois juste reprocher que les explications d’utilisation sont indiquées en tout petit sur le tube. Petit plus : j’ai reçu un cadeau dans mon colis et j’en remercie HBB24, j’ai beaucoup apprécié ce geste. Je recommande ce site.

Enchantée et ravie comme toujours

Tout est parfait. Qualité / Prix. Rapidité d’envoi. Et emballage soigné. Un plus, toujours des cadeaux 👍👍

Altijd correct met alles.. gewoon goeie service en snelle levering Doe zo voort ..

Bestellen en enkele dagen later is het er al 👌

Vlotte bestelling en levering

Klant is koning

Heel goede afhandeling door de klantendienst ivm een probleem, perfect opgelost! Vriendelijke en correcte service, producten prijs/kwaliteit dik in orde! Snelle levering, kortom nog nooit een slechte ervaring gehad met dit bedrijf m, altijd heel tevreden!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG