Correcte levering 👍

Leuk om de gratis cadeautjes🎁

Produits livrés très vite mais un ouvert dans la boîte

Top sauf que j'avais un shampoing ouvert dans la boîte qui s'est renversé..

PARFAIT

Parfait reçu très vite

Snel en goed

Uitstekende service, producten van topkwaliteit

Pas d’informations sur la date de livraison

Je trouve dommage qu’aucun lien ne soit envoyé pour suivre l’envoi du colis et avoir une idée de la date de livraison.

Top producten.

De producten zijn goed en prijzig

Vuile producten

Ik heb mijn producten toegezonden gekregen waarbij 1 fles deels open was... de andere flessen waren vuil door stof... Jammer

Zeer interessante prijzen voor topproducten

Zeer snelle levering Wanneer producten niet meer op voorraad zijn, zijn ze meestal een aantal dagen later alweer aangevuld! Zeer interessante prijzen voor topproducten

Accurate en snelle levering

Bestelde artikelen snel en accuraat geleverd. Ook van niet voorradig artikel werd melding ontvangen dat bestelling weer geplaatst kon worden.

geen enkele opmerking, perfecte levering

Perfekt !

Perfekte aflevering en bestelling !

Zeer snelle service !

Eenvoudig bestellen, sterk geprijsd en heel snel geleverd met bovendien nog een fijn geschenk er bovenop.

Zo snel geleverd ...en nog een verrassing er bovenop! 👍👍👍

livraison rapide

Livraison rapide. Grosses différences de pourcentages dans les ristournes: intéressant pour les produits pour les cheveux mais moins pour ceux de maquillage ou pour le visage; y compris au moment des soldes.

Stipte levevering

Een aanrader.

goede producten

snelle levering en super fijn om er kadootjes bij te krijgen

Zeer tevreden over mijn bestelling

Heel gemakkelijk en veilig te bestellen Zeer snelle ontvangst van mijn pakje Zeer tevreden over de verpakking van mijn pakje

Besteld en dag erna netjes geleverd

Tevreden en nog 2 gratis productjes gekregen!

Super !!!

De levering was snel. Fijn de 2 kadootjes erbij.

Pot met hand- en bodycrème gebarsten

Doordat het deksel van de gratis pot met hand- en bodycrème opengebarsten was, zal alles onder de crème.

Prijs/kwaliteit top en vlotte service.

Prijs/kwaliteit super, vlotte en correcte service en goedkoper dan bij de kapper.

Tevreden

Snelle en correcte levering van mijn bestelling

Snelle levering en ruime keuzen aan topproducten!

Een ruime keuze aan goede producten passend bij elk type. Voldoende uitleg van de producten op de site en snelle levering! Leuk dat je ook enkele gratis producten krijgt!

Vlot en beschrijvingen kloppen.

toppie

Handige site, snelle levering, leuk gratis staaltjes

Ik vind makkelijk de producten terug die ik zoek. Zeer uitgebreid, niet alleen in gamma, maar ook in merken! Snelle levering waarvan je ook goed op de hoogte wordt gehouden en leuk en ook slim gezien dat je ook gratis staaltje(s) krijgt! Zeer tevreden!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG