TOP!

Heb hier voor mijn kapsalon al enkele keren besteld en ben erg tevreden. Nooit problemen mee gehad, veel goedkoper in aankoop als Kapperswinkel, top onlinewinkel!

Uitstekend!

Directe levering, netjes verpakt + een cadeautje!!

correcte afhandeling en heel vlotte levering!

Vlotte levering, aangename website en correcte prijzen.

Firma is een aanrader.

Zeer snelle en correcte service. Degelijk verpakt. Producten van prima kwaliteit.

Rapide, produits correspondants à ma demande

Merci pour le cadeau. Bonne crème pour le corps qui sent très bon. je repasserai par vous pour de prochains achats. bonnes fêtes.

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering. Gemakkelijk om te kunnen laten leveren bij in zo'n pakketjes automaat van Bpost

Eerste bestelling en super tevreden!

Bestelde voor de eerste maal en 2 dagen later alles al geleverd. Top service!

Top producten, top service!

Altijd correcte levertijd en vlotte bestelling!

Perfecte service

Snelle en perfecte levering

Très bonne adresse

Service et livraison impeccable et très rapide.

mijn product was gedeeltelijk uitgelopen!

Mijn product was gedeeltelijk leeg gelopen in de verpakking.

Ik lang moet wachten voor mijn bestelling

Top producten en service!!

Heel tevreden over de levering. Netjes ingepakt en precies een dag erna geleverd zoals beloofd! Een extra body creme cadeau gekregen. Heel tevreden van de pso producten.

Correct en stipte afhandeling

Directe en correcte behandeling : prijofferte, leveringsnota / factuur & verzending

Snelle en correcte levering

En nog een leuke attentie.

Positief

Een product niet geleverd van de bestelling en zonder probleem opnieuw geleverd.

Perfecte service

Dit is klanten service! Bedankt

Super fast

Very fast service, good products and prices.

Zeer snelle levering!

Snelle levering, super service! Een aanraderI

very good experince

i had ordered a few shampoes it was on time and they were informitive the whole way . i returned a few things which was mistake of mine they changed it and sent me the other one on time and informitive once again so i would say iam satisfied

Alles ok

Snel geleverd en goedkoper!

Moest dringend make-up hebben , gezocht en gevonden bij jullie ! Snel geleverd en nog goedkoper dan elders , top !

Belle expérience avec un petit cadeau en plus

Produits conformes. Rouge à lèvres de chez Lancôme que j'ai pu commander ici car c'était plus cher et de toute façon en rupture de stockage quasi partout! Au top!

Alles mooi geleverd met weer een leuk geschenkje.

snel en precies geleverd!

snel en precies geleverd

70 Nieuwstraat