Prima.

Correct behoud zijn belofte met korting en geschenk na. 😃

heel vlotte service

Ik heb in de namiddag mijn producten besteld en de volgende dag werden die al geleverd. Ook een geschenkje erbij gekregen, wat heel leuk is !

Ik vînd de service heel goed, vlotte verzending en leuk dat je een cadeautje krijgt maar jammer ik had bij het cadeautje iets anders gevraagd want ik gebruik geen mascara ik heb valse wimpers maar toch kreeg ik een mascara.

👍

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering en altijd zit er we een verrassing in de doos!

Aankoop zonder enig probleem.

Ik heb gekregen wat ik wou ! :-)

Altijd vlot

Er is niets waar ik niet tevreden over ben, gewoon top

Professionele oplossing

Probleem werd op een snelle en correcte manier opgelost Goede service.

Correct en snel geleverd

Buitengewoon

Ik heb het via deze weg vorig jaar cadeau gekregen , en wou het nu zelf bestellen bij jullie . Dus alweer een heel tevreden klant :-)

correcte en snelle levering. Goede produkten.

correcte en snelle levering. Goede produkten. Zeker aan te bevelen.

Snel en prijs/kwaliteit is top !

Eenvoudig gebruik van de website. Heb gevonden at ik nodig had aan een zeer concurrentiële prijs. Communicatief is HBB snel en sterk. Heb het pakket ook erg snel ontvangen. Kortom een leuke bestelervaring!

alles perfect in orde

alles perfect in orde

Snel en betrouwbaar!

Correcte en stipte kevering

Heel tevreden. Het is als klant tof als je een vestelling plaatst, je een gratis artikel krijgt. 1 tip: als je van een vepaald produkt grotere aantallen bestelt, je een extra hoeveelheidskorting zou krijgen zou aangenaam zijn.

zeer sterke produkten

zeer correcte en degelijke afhandeling

uitstekend!

Vlotte deal!

correcte, snelle levering!

kleine opmerking: vorige jaren kreeg je een handig pompje bij een grote fles shampoo van Kerastase, nu niet meer

Veel onduidelijkheid vanaf moment dat je de bestelling plaatst.

Geen bericht gekregen dat pakket verzonden was. Geen Track en Trace code, enkel uiteindelijk bericht dat pakket was afgeleverd. De bijgeleverde handcrème vond ik leuk! maar de stijlborstel had ik eigenlijk echt niet nodig en is dus wat zonde.

Aan te bevelen

Vlugge service Min punt! Ruiling is moeilijk

Goede producten.

Parfait.

Très vite arrivé. Très bien emballé. Merci.

Is helemaal in orde

Altijd op tijd geleverd prima

Parfait!

C'est super! Commande facile et rapide. Je suis satisfaite de vos produits et la commande est toujours celle que j'attends.

Probleemloze bestelling, top afhandeling en levering.

Simpel. Top online verkoop.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG