correct en klantvriendelijk

Alles netjes thuis geleverd, een artikeltje te kort maar dat werd rechtgezet en achterna gestuurd waarvoor dank.

de levering is zeer moeizaam verlopen

Na een 1e leveringspoging, werd het pakje ineens spoorloos gedurende 4 dagen. Na julie tsskomst was het pakje uiteindelijk in de post voor mij beschikbaar. Dus jullie hebben mij goed geholpen.

Livraison rapide

Les produits ont respecté les attentes.

Correcte levering en productjes zijn van topkwaliteit.

Hier bestel ik zeker nog!

Livraison rapide

Colis reçu le lendemain de ma commande. Super produit. Génial 😁

Ok

Ok

goed verpakt en snelle levering

Rapidité, prix compétitifs et un cadeau!

Très bons services et produits

Top !

Snelle afhandeling! Alles dik in orde 👍👍👍

Goede snelle service

Goede en snelle service. De post heeft echter haar werk niet gedaan. Ik had gevraagd om mijn pakje thuis te bezorgen, wat NIET gebeurde, ( misschien omdat het regende of de postbode geen zin had ???) in elk geval, in kreeg een mail dat ik mijn pakje zelf in het postkantoor moest gaan ophalen voor 2/12 anders werd het teruggestuurd. Slechte service van de post !!! Aanbevelen ja, maar graag andere leveringsmogelijkheid dan de post, die haar werk niet doet !

Correct

Makkelijke website, correcte prijzen, vlotte levering

Correct in bestelling, afhandeling en levering met erbovenop altijd een leuk cadeau

Top, geen opmerkingen.

Supere service naar de klant!!!

Zeer goed opvolgen van de verzending en zeer snelle levering

Goede producten, jammer dat er op verzoek geen monster(s) bij de bestelling waren gevoegd.

Ik bestel zeer regelmatig mijn producten bij HBB24. In het verleden kreeg men vaak een aantal monsters meegestuurd. De laatste tijd is dit helaas niet meer het geval. Op mijn verzoek of er een monster meegestuurd kon worden om de conditioner van een bepaalde haarlijn van Kerastase uit te proberen alvorens een fles te bestellen bleek niet mogelijk. Kennelijk was er ook geen product wat vergelijkbaar was. Het antwoord op mijn opmerking hierover in een mail aan HBB24 was zeer kort en weinig klantvriendelijk. Jammer!

Super!!

Altijd leuk om een cadeautje te krijgen!

Super tevreden

Correcte leverdatum zoals op website vermeld. Nog een leuk cadeautje bij gekregen en top producten besteld. Zeer tevreden! Ik bestel zeker nog in de toekomst.

Top top top

Ik bestel in de toekomst nog

Altijd vlot geholpen en verzonden + goede traceerbaarheid

Makkelijk

Positief

Alles is perfect verlopen vanaf online betellen tot het aan huis krijgen van het pakje.

Alles verliep vlekkeloos

Geen problemen met de levering

Goede communicatie, veilig verpakt en razendsnelle levering. Prima service!

Goede communicatie, veilig verpakt en razendsnelle levering. Prima service!

Zeer gemakkelijk te bestellen en snelle levering!

Mijn haar glanst heel mooi en wordt minder rap vettig. Zo hoef ik het niet iedere dag te wassen. Heel tevreden!

Heel goed product

Heel correct en heel vlot

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG