snelle levering, maar verkeerd product

ik kreeg ander product toe dan door mij besteld. ik stuurde n mail naar opgegeven mailadres, geen antwoord. Ik belde op 30 okt rond 16u naar tel nr klantendienst, werd niet opgenomen. heb het verkeerde product - op mijn kosten - terug naar HBB24 gestuurd. hopend op een gunstig gevolg. eerste kennismaking met HBB24 verloopt voor mij niet zoals verwacht

Besteld vanuit België met overschrijving. Was dag al geleverd thuis. Goede opvolging en advies.

Snelle levering van gevraagde producten

Enig minpuntje was dat ik gevraagd had om te leveren in een "locker " van BPost, maar dat goederen op postkantoor dienden afgehaald te worden omdat de lockers volzet waren. Daardoor moest ik binnen de kantooruren nog naar postkantoor geraken (verlof nemen). Producten waren tip top in orde.

Vlotte afhandeling

Bovendien mooi extraatje gekregen.

Uitstekende kwaliteit en perfecte levering!

Ik bestel al enkele jaren hier online en ze hebben me nog nooit ontgoocheld. Kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen en uiterste perfecte levering!

Altijd direkt leverbaar

Zeer goede service

Eerste keer geprobeerd en was heel goed meegevallen zal de site zeker aanraden bij vriendinnen

vlot besteld, vlot geleverd

Snelle levering en leuke kleine extraatjes.

Zeer snelle en verzorgde levering

Zondag in de namiddag besteld en de levering was er al op maandag.

Product volgende dag binnen

Heel vlotte levering en extra proefjes, top !

Alles prima in orde !

Heel blij met de snelle service!

Vlotte regeling. Snelle levering. Leuke extraatjes

Bien malgré des manquants

J’ai commander un shampoing kerastase mais je n’ai pas reçu la pompe pour visser sur dessus pour le servir correctement. J’ai contacter le service client mais on a répondu plus de stock Par contre délais super rapide

Héél goede service !

Altijd op tijd geleverd ! Top !

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

PERFECT

PERFECT

Snel geleverd.

De cadeautjes waren jullie mee zwaaien ( het zijn eigenlijk staaltjes), krijgt men bij andere bedrijven bij elke bestelling zonder een bepaalde reden. Verder alles ok 👍

Produits reçus en peu de temps, je recommande.

J’ai commandé des produits de la marque « Extrême » sur le site HBB24, les prix sont très intéressants et le délai de livraison ultra rapide. De plus, vous recevez 2 petits cadeaux. Je recommande !

Geen staaltjes!!!

Snelle levering Maar had in de opmerking gezet voor staaltjes van kerastase ipv het cadautje en is geen rekening mee gehouden.

makkelijk, snel geleverd voor een goede prijs

makkelijk te bestellen, snel geleverd en tegen een goede prijs

Efficiënte en snelle afhandeling

Na foutieve levering op onbekende locatie door bpost contact met HBB24 genomen. Vlotte afhandeling en onmiddellijk nieuw pakket verzonden dat daags erop al geleverd werd. Al verschillende bestellingen gedaan bij HBB24 en dit steeds tot grote tevredenheid en binnen 24 à 48Hr geleverd.

Snelle levering Alles goed verpakt Producten moeten we nog gebruiken dus daar kan ik nog niets over zeggen

Ik ben altijd tevrede van de Service van Hair en Beauty. blijft zeker mijn onlineshop voor haar Produkten.

Snelle correcte en complete service

Geen minpunten. Soms is er iets niet voorradig.

super

dit bedrijf is steeds heel correct

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG