Heel goede service en correcte levering

X

Correcte prijs en levering

Correcte prijs en levering

juiste levering, leuke proefjes erbij!

Helaas door een foutje in het e-mailadres heeft de levering langer geduurd dan normaal. de communicatie liep wel perfect. De levering was correct en er waren 3 proef/cadeaus bijgesloten SUPER! Volgende keer weer met HBB24

Alles in orde

Alles in orde

Alles is prima

Bestelling was in orde.

Correct en tevreden

dop van mijn shampoo was stuk Dag nadien een pomp opgestuurd gekregen Dat is een correcte firma Bedankt

Formitastisch

Zeer vlot verlopen vlug verzonden en aan gekregen

Goed en eerlijk

Goede site overzichtig.Veel keuze in alles.top

Supersnelle goede service! Een aanrader!

Supersnelle goede service! Alles was in orde! Leuke attenties.

Goede service en kwaliteitsproducten

Ik ben zeer tevreden over de levering. Ik kreeg er twee staaltjes bij. Jammergenoeg is er een staaltje bij voor gekleurd haar, terwijl ik geen gekleurd haar heb. Dat is jammer. De levering verliep snel en de producten zijn van zeer goede kwaliteit. Er is voldoende keuze.

Heb mijn bestelling goed en vlug ontvangen zonder schade. Hartelijke dank.

super

Zeer goede service, snelle levering

Perfecte service!

Tevreden over mijn eerste bestelling.

Je voudrais mettre 10/10

Article reçu le lendemain de la commande ...super rapide! Merci

Nickel

Bon produit, reçu super vite et avec quelques petits cadeaux, toujours agréable

Alles werd correct afgeleverd

Het bestelde artikel was niet in voorraad, maar ik werd er wel van verwittigd als het opnieuw beschikbaar was.

Snelle afhandeling

Ik had een conditioner van davines bestelt en deze was helemaal open gegaan in de doos, andere producten van de bestelling hingen vol.

Correct

Vriendelijke en vlugge bediening

Très bon service! :)

L'Envoi à été très rapide! J'ai reçu deux petits produit (gratuits) en plus de ma commande! J'ai vraiment apprécié! Milles Merci! Perfect!

Rapidité de l'envoi choix des procuits excellent

J'ai reçu mon colis le lendemain de la commande avec en prime un petit cadeau :)

De bestelling is goed en veilig verpakt ,leuk met de geschenkjes erbij zo leer je ze kennen .

Vlotte bestelling en levering

De omschrijving op de website is duidelijk, de bestelprocedure is eenvoudig en de levering is stipt.

Altijd top

Al meerdere bestellingen gedaan, steeds snel geleverd en alles perfect in orde. Bedankt

V!otte service en bij de bestelling een extra gift is super !!!

Zoals hierboven vermeld

Snelle en correcte levering!

HBB24 levert snel en correct, leuk om de gifts uit te proberen, zodat je steeds nieuwe producten kan ontdekken!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG