Parfait

J'ai commandé deux fois sur ce site et tout est arrivé très rapidement. Le suivi est super. Je recommande !

Snel

Bestelling correct en snel geleverd

Correct en bedankt voor de staaltjes.

zeer goed

vraag en antwoord vlot

slecht

de laatste twee bestellingen producten uitgelopen, gratis beloofde dingen waren er niet bij aanwezig…  ik wil niet langer van deze beoordeling horen. Als u nog wil dat ik ooit is bestel stopt u hiermee. Ik heb nog wel wat anderen dingen om oren dan me hiermee bezig te houden;

Heb bestelling tot op heden nog niet ontvangen

Ik heb de bestelling nog niet gehad

super tevreden

hier een super tevreden klant een snelle afhandeling en het objet doet uitstekend zijn werk dus zekers een aanrader doe zo verder

Goed snel en alles in orde!

Goed snel en alles in orde!

Correcte en snelle uitvoering van mijn bestelling

Gewenst product snel gevonden Bestelling makkelijk geplaatst Betaling vlot verlopen Correcte en snelle uitvoering van mijn bestelling De mogelijkheid tot levering in een afhaalpunt is een pluspunt.

Correcte en snelle levering. Prima service.

Correcte en snelle levering. Prima service.

Je chercher un shampooing lissant

J' ai reçu un très bon shampooing et conditionneur pour lisser les cheveux et bn il es parfait, ma commande les parvenu très vite

Veel te lang onderweg.

Besteld op 02 oktober en geleverd op 07 oktober .

Ik zal zeker nog bij jullie bestellen!!!!

snelle en correcte service

Producten snel in huis. Alles is duidelijk. Ik ben tevreden

Vlugge en correcte levering

vlugge en correcte levering en bovendien zeer gunstige prijzen

Super snelle levering

Stipt en juist

Op 1 dag geleverd, producten waren oké

Snelle levering, netjes verpakt.

Goede service.

Vriendelijk en goede service.

Super snelle en correcte service

Ik twijfelde even over wat ik juist nodig had dus een vraag gesteld aan de klantenservice waar ik zeer snel antwoord op kreeg. Nadat ik mijn pakketje had besteld werd het de volgende dag al geleverd. Super snelle service dus.

Heel veel merken mooie prijzen en hele snelle levering en steeds enkeling presentje gratis.....to

Snelle levering en scherpe prijzen

Zeer goede webshop. Uitgebreide keuze. Snelle levering en steeds een gratis verrassing bij je bestelling. Aanrader

goede service

alles naar wens !