Geweldige aanbiedingen! Snel geleverd!

Tevreden klant.

Altijd in orde8

Geweldig!

Netjes afgeleverd op de aangeduide plaats. En dit 1 dag na bestelling. You rock guys!!!

Eerste keer iets besteld en vlot geleverd.

Ik heb nog geen ervaring daar ik de eerste maal iets besteld heb. Afwachten dus…

Zeer goed product

Gebruik het al heel lang het is perfect

Exactitude dans la livraison

Retour de commande et remboursement ok

Commande, paiement et livraison ok

Commande, paiement et livraison ok

Steeds tevreden

Goede producten en stipte levering

Snelle service!!

Product besteld en vrij snel gekregen! Kreeg er ook nog een shampoo cadeau bij! Thanks !!

Prima, besteld én 's anderendaags geleverd, met cadeautje bovendien.

Ervaring met Beauty Plaza was prima. De bestelling door B-Post kon beter, mijn pakje werd gewoon op de stoep achtergelaten terwijl het bij beide buren mocht/kon afgegeven worden zoals gevraagd. Gelukkig werd het niet meegenomen door een voorbijganger.

PARFAIT

site sérieux, livraison rapide et cadeau dans el colis, ce qui est toujours agréable

ruime keuze aan super goede producten

Een ruime keuze aan betaalbare goede producten met een snelle levertermijn

Snelle levering en artikelen goed verpakt

Ok

Alles vlot verlopen maar waarom niet eens een keuze voorstel geven over het geschenk hetgeen ik heb ontvangen is absoluut niet voor mij. Jammer ….. heb liever iets wat je kan gebruiken en of terug aankopen indien men tevreden is over het product.

TOP!!!

Zeer snelle verzending, snelle reactie op mijn bericht, alles top! Echt wel aan te raden. De prijzen zijn ook lager dan ergens anders. Ik kom zeker terug shoppen. :-)

Snelle en vlotte levering! Top

Alles prima gegaan.

Alles prima verlopen en geleverd!

Alles prima verlopen en geleverd!

Snel. Goed contact

Satisfaite

Les promos sont un peu légères mais la livraison très rapide. Pas trop confiance au cadeau produit inconnu

Super tevreden van, blij dat ik jullie ontdekt heb.

Mecontante

Commande de mercredi, on est lundi, j’ai toujours pas reçu ma commande

• Nous recommanderiez-vous? Non

très facile et efficace

commander facile et livraison très rapide, excellent

niet zo tevreden

bij het openen van het pakket was de fles uitgelopen. bij verder nazicht zag ik dat de dop niet goed vast zat op de fles. daardoor was een deel van het product uitgelopen. jammer

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis