Vrijdag besteld zaterdag in huis

Uitstekende online winkel, goede prijzen, groot assortiment en snelle levering!

Uitstekende service

Nadat mijn pakketje zoek raakte bij de post & ik hierover contact opnam, werd mij onmiddellijk een nieuw pakket opgestuurd. Prijsverhouding ook zeker meer dan oké!

Produits Environ à dist

Produits de qualité livrés rapidement.

Altijd correct !!!!!

Geen klachten

Ben heel tevreden over de producten die ik mocht ontvangen en waar ik vertrouwen in mag hebben dat het de juiste zijn.Ik heb vroeger toen ik jong was een kapsalon gehad,daarom ben ik goed op de hoogte van Kappersbenodigdheden.Nogmaals bedankt, ik weet waar ik in de toekomst met zekerheid kan bestellen.Bedankt tot later.

TOP service!

Heeeeeeeeeeeeeel tevreden - prijs/kwaliteit is excellent.

prima opvolging en levering

Heel ruime keuze van producten en een prima opvolging en aflevering van de bestellingen !

Heel tevreden!

Super snelle levering!

Altijd tevreden

Zeer snelle levering,altijd goed verpakt en top producten

Eerste keer besteld. Alles prima verlopen.

Excellent

Excellent j ai commandé un dimanche et le lundi je l avais deja très bon paiement sécurise tranquille

Super service

La commande est exacte et conforme à la demande , le délai de livraison correcte.

10/10 uitstekende dienstverlening !!!jullie doen wat je beloofd

top producten en geleverd zoals beloofd

Vlugge levering en zeer goede produkten

Rapide et efficace

Toujours au top

Correct

Ik werk al jaren met Beauty Plaza en ben hierover uitermate tevreden. Hun prijzen liggen altijd onder de marktprijs en wanneer toevallig een product niet leverbaar is, word je op de hoogte gehouden van wanneer het opnieuw in stok is.

Zeer tevreden, keuze uit veel producten , goede prijzen

Tout était parfait

Très bon contact avec votre société qui m’ont aidé pour la commande. Un tout grand merci a vous Cordialement Michèle Lefort

Zeer snelle levering

Heb mijn serum besteld , en nog enkele staaltjes bijgekregen , waaronder 2 andere serums . Geeft je de kans om de andere ook te proberen . Ik heb zelfs een van de staaltjes meegenomen op vakantie , is ruim genoeg voor 1 week .en kan en mag in handbagage. Super gewoon!

Altijd dik in orde

TOPPIE

BeautyPlaza BE blinkt uit door kwaliteitsvolle producten aan een schappelijke prijs en door een uitstekende service !

Topsite!

Groot aanbod producten met hele mooie kortingen, extra cadeautje en vlugge levering.

Probleem met levering werd opgevolgd

Ok

Nieuwstraat 70