Goede service. Perfecte prijs en levering.

Ben heel tevreden over deze site!!!

Klantendienst altijd vriendelijke. En heel rap antwoord op vraag enzo. Geen opmerkingen gewoon top. Zo blijven.

Al meerdere keren besteld bij Beautyplaza. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit. En bij de bestelling zit er altijd een kadootje bij. Heel leuk

Vlotte en correcte bezorging.

Vlotte en correcte bezorging. Leuk geschenk.

Facile et rapide

Choix de produits de qualité, commande facile, exécution efficace, prix compétitifs

Snelle en prima service

Heel goede ervaring gehad. Snelle levering en een extra product erbij gekregen.

correcte info en uitvoering

Voldoende

Jammer dat ze geen staaltjes gegeven worden van het merk zelf. Bij de gewone parfumerie ga ik altijd buiten met kleine staaltjes van estee lauder en dat doen ze hier niet. Verder correcte bestelling en levering en goed verpakt.

Altijd snelle levering, alles in orde, en cadeautje bij.

Altijd snelle levering, alles in orde, en cadeautje bij.

Zeer tevreden!!!

Zeer tevreden van de producten, zeer snelle levering heel goed verpakt en altijd een kleine attentie erbij.

Un bon service

Site bien réalisé où on trouve facilement les produits. Livraison rapide avec un bon emballage pour un prix bien étudié!

Perfekt!

Snel en correct

Heel tevreden

De prijzen van de producten die ik kocht waren ok. Een heel nieuw product dat ik niet vond op andere sites. Snelle levering en leuk extraatje er bovenop.

Alles zat onder het stof

Ze hebben precies producten na enkele jaren in de rekken gezeten opgestuurd. Helemaal onder het stof. Beetje raar

slecht

Mijn aankoop wordt niet terugbetaald omdat we per ongeluk het plastiekje van rond de doos hebben gehaald. Ze kunnen er geen nieuw plastiekje rond doen.

Alles Toppie!

De site die doet wat hij belooft en een ongelofelijk uitgebreid aanbod heeft aan scherpe prijzen! Ik ben fan!

Parfait

Envoi rapide et soigné. Plusieurs fois que je commande sur le site et je n’ai jamais eu de soucis.

voordelige prijzen en correcte service

altijd leuk geschenkje bij de bestelling

Bon

Livraison rapide et merci pour le petit cadeau

Alles correct verlopen … producten goedkoper als ergens anders

Er zat nog een gratis zelfbruiner bij ter waarde van 17 euro … TOPPIE

Alles prima geleverd

Prima levertijd alles was correct

Perfecte service, prima product!

Alles op en top; service, correcte levering en heel tevreden met product en bovenop nog een shampoo cadeau!

Alles is perfect !

Heel goeie ervaring en raadt het iedereen aan Beautyplaza BE !

Parfait

Troisième commande et vraiment toujours aussi satisfaite. Simplicité de commande, rapidité d envoie et prix attractif. Je recommande.

Mijn eerste kennismaking was zeer goed, vlugge service en goeie prijs vergeleken bij andere sites.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis