De winkel is perfect, snel behandeld, snel geleverd, perfect ingepakt. Bedankt!
Jamais reçu la commande !!!!!!
Ik ben nog aan het wachten. T'is nu 10 dagen!
Veel producten en levering zoals beloofd
Pas encore reçu le colis
Snelle, efficiënte service; scherpe prijs
Snelle opvolging van de bestelling.
Er is voor iedereen wat wat je nodig hebt en daarbij word je non beloond met een kleine attentie .Dat is vandaag de dag echt ongezien . Bravo doe zo verder zou ik zeggen .
Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen.
Bedankt voor uw review. Vanwege de stakingen bij BPost hebben de pakketten helaas vertraging opgelopen. Dit is zowel in de media als op onze website gecommuniceerd, en u kunt in de trackinginformatie ook zien dat dit de oorzaak van de vertraging is. We begrijpen dat dit erg vervelend is en hopen dat uw pakket snel geleverd wordt. We blijven de situatie nauwlettend volgen en bedanken u voor uw geduld en begrip in deze omstandigheden.
Mijn pakje is nooit toegekomen Ik zou graag mijn centen terug krijgen Ook erg Dat jullie zelf niks laten weten Mvg Cooymans
Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad, maar we vinden het jammer dat u eerst een review heeft geschreven en pas daarna contact met ons opneemt. Zoals u kunt zien in de trackinginformatie, zijn er momenteel stakingen bij BPost, wat de vertragingen verklaart. Dit wordt ook vermeld op onze website, zodat klanten op de hoogte zijn van de situatie. We begrijpen dat dit erg vervelend is, en we willen u verzekeren dat we uw situatie serieus nemen. We blijven de levering volgen en werken samen met BPost om te zorgen dat uw pakket zo snel mogelijk bij u aankomt. In de tussentijd kunnen we helaas geen terugbetaling aanbieden zolang het pakket nog onderweg is.
Zou de volgende dag geleverd worden
Bedankt voor uw review. Vanwege de stakingen bij BPost hebben de pakketten helaas vertraging opgelopen. Dit is zowel in de media als op onze website gecommuniceerd, en u kunt in de trackinginformatie ook zien dat dit de oorzaak van de vertraging is. We begrijpen dat dit erg vervelend is en hopen dat uw pakket snel geleverd wordt. We blijven de situatie nauwlettend volgen en bedanken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke omstandigheden.
hopelijk komt mijn pakket nog toe nog steeds niks ontvangen op maandag 24/02/2025
Originele beoordeling
hopelijk komt mijn pakket nog toe
Alles vlot verlopen van bestelling tot levering. Dank u :)
Fantastisch kan niet beter
Ik had vertrouwen in jullie maar nog steeds mijn betelling niet ontvangen,hed ze wel nodig voor dit weekend
Ik wacht pas na 9d bestelling ontvangen
Originele beoordeling
Ik wacht een week na bestelling nog steeds op bestelling
Mijn pakje voor Valentijnsdag ging op 12/02 toekomen. Nu op 16/02 nog steeds geen pakje. Kunnen jullie naast Bpost geen andere pakjesdienst voorzien?
Bedankt voor uw review. Vanwege de stakingen bij BPost hebben de pakketten helaas vertraging opgelopen. Het is niet mogelijk last minute van koerierdienst te wijzigen.
Merci de me recontacter car je n’ai jamais reçu la livraison de màcommande
Merci pour votre avis. En raison des grèves chez BPost, les colis ont malheureusement pris du retard. Cela a été communiqué dans les médias et sur notre site Internet, et vous pouvez également voir dans les informations de suivi que c'est la cause du retard. Nous comprenons que cela soit très gênant et espérons que votre colis sera livré rapidement. Nous continuons de suivre la situation de près et vous remercions de votre patience et de votre compréhension dans ces circonstances difficiles.
Choix, prix intéressants, rapidité, service de qualité.
slechte communicatie
Ik heb op dinsdag 11-02-2025 een bestelling geplaatst, maar op 16-02-2025 heb ik deze nog steeds niet ontvangen. Mijn ordernummer: 2425773.
Première fois que je commande sur Beauty plaza et franchement très satisfaite Service rapide, top . Je vous le conseille sans aucun soucis.
Pakje ontvangen, verpakking veel degelijker dan vroeger
Pakje nog niet ontvangen, dus beoordeling ?? Reeds besteld van 10 februari
Heb mijn pakje nog NIET ontvangen!