Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Alles ok

Alles vlot verlopen

Alles prima verlopen robby.

alles ok bestel nogmaals indien iets nodig

Service au top

Produits arrivés rapidement. Un des produits était ouvert et a coulé dans le colis. J'en ai fait part au service client qui m'a renvoyé un produit directement le jour-même. Bravo et merci pour le service.

Très bien

Rapidité livraison top

aanrader

ruime keuze

zeer correcte afhandeling, snel geleverd

Snelle en goede service

Snelle bezorging en scherpe prijzen

1ste keer besteld, dag erop was mijn pakje al af te halen in een afhaalpunt! Het werd heel netjes verpakt, ook belangrijk!

Vlug geleverd

bon service

commande respectée délais convenable petit cadeau bienvenu

rapport qualité prix imbattable!

Supers produits trouvés moins chers que n'importe où ailleurs et envoi hyper rapide. Je recommencerai l'expérience sans hésiter

Top producten

Top producten aan scherpe prijzen & uitstekende service.

Perfect!

Top, vlot!

Top zoals altijd

Beauty Plaza doet wat ze belooft. Snel, uitgebreid gamma, snelle communicatie bij vragen.

Altijd stipt !

Jammer van altijd datzelfde cadeau ik heb er zo al 5 staan die uiteindelijk toch in de vuilnisbak gaan belanden Waarom eens een staaltje van een lekker parfum of eau de toilette

Zeer vlot en altijd correct !

Zeer vlot en altijd correct !

Très satisfaite

Le site est bien fait. J'y trouve facilement les produits qui m'intéressent. Les prix sont attractifs et la livraison est rapide. Je recommande !

Aangename shopervaring

Snelle levering en uitstekende service. Superleuk dat je ook gratis staaltjes ontvangt in het pakket.

Gewoon top

correct geleverd.

het enige wat niet zo leuk is om deze mail om 6,26 tekrijgen

Uitstekende service

Heel snelle correct verpakte levering en updates via mail. Top!!! Zeer tevreden

Super snelle levering

Hebben hier altijd aanbiedingen in de beste producten. Bovendien is de levering nog eens super snel. Je krijgt ook altijd een gratis prodcutje en dat is niet zo'n mini staaltje. Deze keer was het een hele tube herstellende shampoo; Goed product

1 minpuntje

Ruime keuze. Vlotte levering. Alleen is het navigeren op jullie website een moeilijke onderneming. Soms haak ik hierdoor af.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis