Top producten, snelle levering

Beantwoord mijn verwachtingen

TOP!

Nadat B-Post mijn levering zogezegd geleverd had, bleek er niets geleverd te zijn. Om mijn waren toch te kunnen verkrijgen had ik eerst contact met B-Post via hun virtuele chat… maar nadien had ik via de klantendienst van Beautyplaza een veel betere ervaring; zeer vriendelijk en efficient aan de telefoon, en idem in de daaropvolgende communicatie via mail. Gisteren bleek mijn pakket dan toch geleverd te zijn…via B-Post? In ieder geval niet aangebeld en ook niet op de veilige plek die ik in hun systeem had ingegeven. 0 op 10 voor B-Post, maar 10 op 10 voor BeautyPlaza. Marc Van Den Eede

Snelle service op alle vlakken

Had een verkeerd adres ingevuld, dit gemeld en dezelfde dag nog werd dit door de klantendienst gecorrigeerd. De bestelling werd ook ontzettend vlug geleverd (in België)!

Vlot bestellen, snelle levering en ik was totaal verrast dat er nog een leuk cadeau bijgevoegd was. Top!

Shampoing

Je m ai essayé le jour même de la réception j’en suis très contente merci à vous et merci pour votre livraison si rapide et super bien emballé

Je suis très satisfaite

Très satisfaite de votre produit et le shampooing en cadeau est genial

top!

Goede prijs/kwaliteit, snel geleverd, extra cadeautjes

Parfait

Meilleurs prix et livraison ultra rapide !

Zeergoed

Goede en snelle service

Super tevreden

Snelle levering en prima service in geval van een probleem

vite reçu et un petit cadeau en bonus

je recommande ce site

correct en snel

Altijd al heel tevreden geweest.

Service parfait

Comme d habitude service parfait.

SUPER!!!

Reponse tres vite a la commande par mail Team tres sympathique Toujours bien informee ce qui se passe, quelles produts livrables, comnent payer, et que le payment etait registre et la livraison etait deja 2 jours apres Parfait!!! Merci

Fijne producten

De levering altijd in orde

Impeccable

J'ai reçu le colis rapidement et les produits étaient très bien conditionnés.

snelle, correcte levering

Blij verrast door de snelle levering. Het kadootje erbij was wel leuk, maar niet geschikt voor mijn type haar.

Site à recommander.

Colis commandé début janvier, mais pas parvenu. Réclamation faite auprès de Beauty Plaza qui ont fait parvenir un second colis aussitôt. Je dirais donc service très sérieux. Pleinement satisfaite.

Impeccable

Commandé un vendredi et livré le lundi. Vraiment bien

très satisfaite de vos produits

J'ai commandé des produits à plusieurs reprises et je suis très satisfaite.

prima, snelle correcte levering. Produkten in prima staat

Zeer snelle en duidelijke communicatie.

De producten werden snel, correct en netjes verzonden. Er werd heel snel geantwoord om mijn e-mails met duidelijke en heldere uitleg bij problemen.

Snelle levering, Webwinkel is overzichtelijk, super tevreden, dankjewel

Overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering. Meer kan men niet wensen. TOP!

Steeds Top

altijd correct en op tijd geleverd, netjes verpakte dozen,de inhoud word stevig opgevuld zodat je producten niet beschadigen tijdens transport

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis