Parfait comme d’habitue.

Excellent rapport qualité prix. Souvent des promos intéressantes sur le site. Livraison toujours faite dans la semaine.

Vlug en correcte levering.

Alles OK

Snelle levering alles correct

Très bonne expérience

Livraison rapide

snel en goedkoop!

bestelling was snel geleverd, goed verpakt en goedkoop

Alle producten waren correct geleverd, enkel de verpakking doos is van slechte kwaliteit en scheurd

Alle producten op zich waren correct geleverd zoals altijd! Het waren 6 flessen van 1liter dus 6kg materiaal… enkel de verpakking doos is van zo een slechte kwaliteit dat deze het transport niet overleeft! Deze was volledig kapot gescheurd. Alles was los geleverd met de vraag van de post of alles aanwezig was? Nu ging het goed dat alles nog aanwezig was maar dat geluk heb je niet altijd!

Tevreden

Heel tevreden met de producten en de snelle levering

Goede kwaliteit en vlugge levering

service impeccable

produit correspondant à nos attente et livraisons rapide

Site, snelheid, levering, .. niets te zeggen. Top !

Site, snelheid, levering, .. niets te zeggen. Top !

Grote keuze, snelle levering

Grote keuze, snelle levering

Heel vlot en correct. Tip, het zou heel fijn zijn als bij de bestelling staaltjes van het merk bijgevoegd zouden worden. Environ aankoop dan ook staaltjes van Environ. Redken, staaltjes shampoo.

Fast and efficient

Super satisfied

Vlot besteld, vlot geleverd.

De zin is volgens mij heel duidelijk.

perfect

snelle levering top

Bijna 5 sterren

Alles is snel geleverd alleen komt de kleur van de oogschaduw niet overeen met het geen ik heb aangevinkt daar was de kleur iets meer kaki deze is meer goud bruin. Alhoewel het bij de vorige bestelling bij het zelfde merk wel overeen kwam. Jammer maar ik zal het daarmee doen. Anders verliep alles perfect

Prijs kwaliteit en kwantiteit

Prijs kwaliteit en kwantiteit

Super super

Snelle levering, goed verpakt

Mijn producten werden snel geleverd en zaten veilig verpakt met luchtkussens om de producten te beschermen. Super tevreden!

Zeer goede klantenservice, mooi aanbod en snel geleverd. Doe zo verder !

Ruim aanbod, goede promo’s en vlotte levering.

Zeer tevreden ivm ontvangen producten en vlotte levering.

Altijd correct

tres rapide

tres rapide

Alles was netjes ingepakt, optijd en ik kreeg zelfs een extra cadeautje! Super gewoon.

Alles is zelfs b eter dan verwacht.

Alles is perfect

Nieuwstraat 70