zeer snelle levering

zeer snelle levering

Snelle levering en zéér leuke kadokes

Geweldig plezant om een bestelling te ontvangen! Proficiat. !

super snelle bediening alvast bedankt

prima in orde

Tevreden

Alles verliep vlot en op tijd. Tevreden klant ☺️

goede prijzen en snelle service

een zeer goede selektie aan produkten op voorraad, aan goede prijzen, met een snelle levering in Belgie.

Top top in orde

Geen opmerkingen

Helemaal top!

Top producten, scherp geprijsd en snelle, perfecte service. Ik raad het iedereen aan!

Rapidité

Efficacité

Alles perfect verlopen .

Enchantée de vos produits et services, merci.

Enchantée de vos produits et services. Merci

Bel découverte

Je suis contente du service rapide des conseils et les promotions. Merci Beauty Plaza

Snelle levering. Twee cadeautjes bijgekregen

Juist product voor de juiste prijs en snel geleverd

Juist product voor de juiste prijs en snel geleverd,

Vlot contact via chat en snelle levering

Joyce (klantendienst via chat) was heel behulpzaam. Snelle levering.

heel goede producten en uitstekende service

geen negatieve ervaringen

Supersnelle service, Top!

Goede producten in aanbod.

Prima.

Alles goed verlopen.

alles netjes geleverd

Mijn favoriete produkten en nog een gratis artikel.

Commande rapide et efficace

Choix des produits trouvé facilement, commande facile et transport rapide . Emballage parfait. Satisfaction 100%

Rápido e perfeito. foi uma boa experiência.

Perfecte , correcte en vlotte afhandeling !!!

Heel leuk om bij jullie te bestellen : goede prijs en zeer vlugge afhandeling .

Snel en prijs vriendelijk

Bestel altijd rowland vitaminen en ben altijd super tevreden van de service en de goede prijs. Vandaag besteld morgen geleverd

Niet eens 1 ster waard!

Ik had 3 potjes gelish besteld, maar volgens mij zijn ze over datum. Van de gelish genaamd water field, is duidelijk over datum, het borsteltje is zelfs hard geworden en de gel is super dik. Dan de no way Rosé is het borsteltje ook hard geworden maar is de gel nog ok. Volgens mij is het etiket die aan de buitenkant hangt van de gelish er bewust afgenomen, zodat je niet kan zien dat de gelish over datum is. Ik vind het niet erg dat er producten verkocht worden die over datum zijn, maar dan moet de prijs ook aangepast zijn. Om aan te tonen dat ik dit niet verzin heb ik foto's genomen van de gelish. Natuurlijk heb ik vandaag deze gelish nodig, en de enige die ik op retour kan sturen is de gelish water field. Ik hoop dat ik nieuwe producten opgestuurd krijg, want dit is niet goed voor mijn zaak en die van jullie.

Tevreden

Zeer tevreden, snelle levering!

Snelle bezorging, perfecte levering.

Bach bloesem voor een angstige hond, 2 dagen en we hadden ze in huis.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis