Top producten ontvangen

Zeer goede kwaliteit van producten. Een extra shampoo ontvangen als cadeau. Snelle levering. Top ervaring!

Vlugge service

Snelle levering van de producten

Parfait

Rapide

Snel, correct en steeds een geschenkje. Top!

Snelle levering en heel goed verzorgd.

Uitgelopen

De shampoo was volledig uitgeloen in de doos

vlugge en correcte levering

vlotte levering

snel en correct thuis geleverd

ik ben al lang een tevreden klant

Tevreden

Tevreden

Correcte en vlugge levering

super, fiable

je passe regulierement des commandes, jamais de surprise, livraison rapide, article impeccable

Très bien

Très bien servi

Produits endommagés

Produits endommagés et ça a coulé dans la boîte, boîte de la colo explosée alors que l emballage extérieur est intacte.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Stipt

Gemakkelijk te gebruiken site, stipte en correcte levering, geen overbodig e-mail verkeer

Heel goed! Ik ben tevreden

De kwaliteit van de producten is zeer hoog. Ik gebruik haarkleurmiddelen. Na het verven ziet het haar er glanzend en gezond uit.

ok

Alles ok

Snel en goed geleverd

zeer vlotte levering

positief

Ik heb een probleem met mijn pakje gehad ze hebben alles heel snel opgelost

Altijd super snelle service !

Bestelling wordt steeds heel snel geleverd Goede update over wanneer het pakketje zal geleverd worden Al jaren klant, een echte aanrader !

Rapidité efficacité bonne réception

Bonjour juste un pti bémol , je crois constate de plus en plus que dans les colis il n'y a plus ni Kdo ni échantillons, c'est un peu décevant car quand je commande pour parfois de plus bas montant chez Deloox ou Notino , ils ne sont jamais avare en Kdo . Cela fait tjr plaisir aux clients . Merci .

Goed !

Super content

Ik heb de producten besteld en de volgende dag had ik ze al geleverd zeer content

Commande facile et livraison rapide

Après recherche c'était le meilleur prix trouvé. Rapide en livraison. Satisfaction des produits. Je recommande

Vlot

Nieuwstraat 70