Supersnel

Na een toffe chat meteen besteld en de levering gebeurde supersnel

La rapidité , j en suis bluffé !

Cela ne fait pas des années que je commande chez Vous , mais assez pour apprécier la qualité du service .

Netjes, snelle levering en scherpe prijzen

Netjes en snelle levering en scherpe prijzen.

super tevreden

Nog voor uitleg gevraagd en heb direct antwoord ontvangen. De beste

Levering onvolledig

Ik heb vrijdag een mail gestuurd maar nog geen antwoord ontvangen. Wat ik wel begrijp. Mijn levering was dus niet volledig en er ontbreken 5 producten. Uiteraard zou ik dit wel graag ontvangen. Ik heb dit verstuurd via mijn persoonlijke mail. [email protected]. ik heb de foto's er bij gedaan als bewijs. Ik vind dit spijtig dat ik nu weinig kan scoren want eigenlijk ben ik super content van jullie en ook van de producten. Wat ik wel spijtig vind, is dat de promotie niet op flessen is van 1000ml.

Voortreffelijk en snel

Voortreffelijk en snel

Schitterend

Hele snelle levering

Satisfaite à tout point de vue

Jamais déçue . Livraison rapide, et correcte .

Rien de spécial à ajouter.

1e achat chez vous et rien à redire. Très satisfait, surtout par la rapidité d'envoi des produits. Bien à vous

Leuk dat ik one line kan bestellen

Ruim assortiment

Altijd tevreden

Zeer tevreden snelle levering

TE VREDE KLANT

GOED GEHOLPEN

Rapide et qualité prix imbattable

Commande expédiée et reçue rapidement. Produits conformes. Seul bémol, les échantillons mis avec s’ouvrent systématiquement donc non seulement inutilisables mais il faut laver toutes les autres articles du colis.

Achat shampooing et soins

DU choix...prix attractifs.TOP!!! MARQUES diverses...super ! mais pas toujours disponibles.... Pourquoi mettre l illustration si on ne peut pas l ajouter au panier?

Uitgebreid aanbod, goede dienstverlening

Uitgebreid aanbod, goede dienstverlening

Snel levering

Geleverd Met mooie kados

Altijd correct geleverd gewoon goed

Betrouwbaar

Ruim aanbod met kortingen. Altijd correcte opvolging van de bestelling en leveringen.

Petfect

Snel verzending and moiie geshenk

Première expérience avec BP, excellente : prix de certains produits, rapidité de service.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering!

Correcte en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Ik ben tevreden over de vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling en zal zeker bij jullie nog bestellingen doen....

vlotte levering

De dag na de bestelling komt de bestelling reeds aan. Een extra geschenkje erbij is heel leuk om binnen te krijgen!

Een snelle kwaliteitsvolle levering.

Een snelle kwaliteitsvolle levering.

Snel en mooie produktenkeuze

Tevreden