Ok u

Alles coŕrect

Heb een deel kunnen bestellen maar veel producten zijn uitgeput en dan moet je toch naar sluis rijden omdat ze in de winkel wel aanwezig zijn

Première commande et très satisfait : envoi rapide et produit parfaitement emballé

Très satisfait

Rapide et efficace

Commande reçue rapidement, conforme à la description, emballage soigné et cadeau qui fait plaisir !

zeer tevreden

korrect en snel

Mooie prijs

Snelle levering en zeer goed verpakt. Top

correct. en top produkten

Vlugge levering. Steeds voor een vraag een antwoord.

snelle levering, goede prijzen, groot assortiment

zéér tevreden over het assortiment aangeboden producten, de prijs en de vlotte afhandeling. Levering is steeds heel correct. Klein minpuntje: jammer dat bij de haarverf niet al de kleuren aangeboden worden. Maar voor de rest top!

Prima service, netjes op tijd geleverd!

Tevreden klant!

perfect♡

alles was tip top!!

Topservice

Één uitstekende service!

Zeer positieve ervaring

Een aanrader

Plein de choix et livraisons rapides

Fiable, large gamme de choix, toujours dans les temps de livraison prévus!!

Tevreden

Tevreden

Sehr gut!

Schnelle Lieferung meines Parfüms zum guten Preis! Dazu noch ein Conditioner als Geschenk, Danke!

vlugge levering

de levering verloopt zoals er vermeld wordt,

Efficace et rapide

Commande effectuée le 2 janvier, commande livrée dans le Point Relais demandé le 5 janvier. Tout est bien emballé, petit cadeau à la clé (produit à découvrir). Je recommande les yeux fermés. Merci BeautyPlaza

Snel geleverd, scherpe prijs

Altijd snel geleverd tegen een interessante scherpe prijs. Zeer tevreden

Top service! Ik kreeg zelfs een cadeautje! Wel wat lang moeten wachten maar zal door de feestdagen geweest zijn :)

Goede producten

Snelle ley

top

Heel goede en snelle service!!!!!

Heel goede en snelle service. Als er iets is , is er altijd iemand om te helpen

Een geweldig product en zeer handig in gebruik.

Een geweldig kwalitief product. Zeer handig in gebruik. Doet zijn werk zeer goed door tweemaal gebruik per week. Zijn er meer producten die u wil laten leren kennen dan sta ik open voor staaltjes...

Mijn favoriete producten worden snel besteld

Mijn favoriete producten worden snel besteld