Geweldig!

Vlotte bestelling. In de namiddag besteld, volgende dag al in huis!! Mogelijkheid om in een postpunt te laten leveren, top!

snelle levering maar product valt tegen!

Was snel geleverd, maar het gekochte product viel tegen, voldeed niet aan mn verwachting, zoals de omschrijving was van het gekochte artikel.

Parfait !

Livraison ultra rapide. Prix au top. Produits conformes. Je recommande :D

Prima service en prijs

Prima service, prijs en keuze

Heel veel producten naar keuze met goede omschrijvingen enzovoort. Mijn bestelling kwam ook heel snel aan! En de producten vind ik ook echt super werken op mijn haar:)

Super service en goeie prijs

Super service en een leuk extraatje in de verpakking

Betrouwbaar en correct

Betrouwbare site met duidelijke uitleg en vlotte levering.

Efficacité et rapidité d’envoi

Plus que rapide colis reçu en 1jour et petit cadeau en supplément

Goed Dankuwel

Prima service.

Snel besteld want je hoeft gelukkig geen account aan te maken. De dag daarop waren mijn bestelde producten al afgeleverd. Goed hoor.

zeer goed

prima afhandeling

netjes op tijd en oke

oke

Super snelle service

Prijs super,ruime keuze,snelle levering.

Attente indéfinie d'un produit jamais reçu

Extrêmement déçue car aucune nouvelles concernant la date de livraison ou l'avancée du colis.... Presque 100 euro payé pour ne rien recevoir. Si pas de nouvelles dans quelques temps plainte pour vol !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Leuke kortingen aan bekende merken!

Één woord: TOP! Leuke kortingen, bekende merken. Duidelijke informatie over het product. Veilig betalen. Leuke kortingen. Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering en extra geschenk!!!

zeer tevreden

Goede producten? Snelle levering en goede prijs!

zeer ontgoocheld

ik kreeg een aangebroken flacon ilia gekleurd serum, waarschijnlijk een testflacon.

super

snel en netjes geleverd

Site internet très clair et rapidité

Très bon service. Après l’Achat, j’ai demandé une facture et dans les 20 min je recevais une réponse du service facturation avec la facture en pièce jointe.

Snelle , goede en perfecte service !!

Goede prijzen, en afwerking vd bestelling .

Uitstekend artikel en nog 1 cadeau perfect

Vlot besteld en vlot geleverd en gratis interessant cadeau !Perfect!!!

Super tevreden klant

Steeds een correcte en snelle levering.

merveilleux produits

Site très bien ,beaucoup de choix . Produits de très bonne qualité . Commande impeccable et une réception très rapide . Que demander de plus .... Petits cadeaux en plus qui font plaisir .

Vlugge levering

Nieuwstraat 70