Snelle levering en goede prijskwaliteit

Altijd snelle levering, De prijzen zijn ook heel goed en de cadeautjes die je krijgt zijn een leuke meerwaarde.

Altijd juist en snel geleverd

Toujours aussi rapides et sérieux

Vous avez réglé le petit souci de paiement. C'est de nouveau perfait.

Probleemloos

Snelle levering van de juiste producten en het juiste aantal.

Snelle levering- enkel de cadeautjes waren wat minder. Dit zijn kleine staaltjes.

snelle perfecte levering

alles perfect

Goede snelle service, proper verpakt

Uitstekende service.

Wij komen reeds jaren naar Beauty Plaza in Sluis. Deze keer hebben we op zondagnamiddag via de site gereserveerd en gekocht. De dinsdagmorgen werd de bestelling thuis bezorgd door Bpost. Wat een service zeg.

Génial

J'ai commandé un matin et le lendemain je recevais déjà mon colis...super rapide et toujours un petit cadeau qui fait plaisir. Merciiii beaucoup au top.

Produits désirés toujours présents

Commande facile et livraison rapide

Snelle en vlotte levering

Voordelige prijzen en snel geleverd!

Voordelige prijzen. Snelle levering. Goed verpakt. Zéker een aanrader.

Een echte aanrader

Heb al regelmatig besteld bij jullie. En ik ben wel heel tevreden met de snelle levering. Ik vond alleen een beetje raar dat mijn orderbevestiging ineens in het frans stond. Terwijl ik helemaal geen aanpassing om de taal te veranderen heb gedaan,

Service rapide, petit cadeau très sympa, site clair

Service rapide

Prix compétitifs

Livraison rapide, vaste gamme de produits super intéressants

Levering niet ok

Een van de twee geleverde geleverde flesjes was de stop losgekomen En voor een vierde leeggelopen.

Parfait !!!!!

Excellent et merci pour l’échantillon de parfum !!

TB et rapide

Site avec de belles promotions. Envoi très rapide

Perfect gedaan.

Bedankt! Snel, goed ingepakt plus cadeautjes, het was plezant.

Duidelijk webschop

Duidelijke webschop en vlotte levering

Super !

Zijn heel klantvriendelijk. Had iets vergeten bij mijn bestelling. Meteen nagestuurd zonder extra verzendkosten aan te rekenen en nog eens een kado bovenop. Heel behulpzaam bij het zoeken naar de oplossing. Snelle levering. Dus meer dan een aanrader.

TB à tous points de vue

Site internet très clair. Produits à des prix intéressants et livraison particulièrement rapide.

J’ai adoré les Shampooing

Je trouve que c’est bien c’est rapide y’a rien à changer pour moi peut-être décrire plus les produits

Super!!

Perfecte service met telkens een toffe verrassing!

Top !

Large gamme de produits. Commande passée avant 17h = livrée le lendemain, c'est hyper pratique. Et il y a toujours un petit cadeau dans le colis, vous êtes aux petits soins pour le client. Bravo, continuez comme ça. Je vous recommande vivement.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis