Produit ok livraison rapide

Belle experience

Super snel geleverd

Was direct geleverd super

tevreden

Alle producten werden zoals besteld ook geleverd, doch helemaal niet voorzichtig behandeld door de koerier want spuitbussen zijn ingedeukt ! Vermoedelijk werd er met het pak gegooid tijdens het transport. Ergerlijk!

heel snelle en vlotte service

heel snelle en vlotte service

Les produits Redken sont excellents.

Très contente lors de l’utilisation des produits Redken que j’achète depuis longtemps.

Volgens het boekje!

Geleverd zoals beloofd

Uitstekende service

Zoals gewoonlijk zeer snel geleverd en met geschenkjes. Netjes verzorgd en verpakt geleverd. Een echte aanrader

Mooi op tijd, leuke attentie erbij

Vandaag besteld,morgen in huis ☺️

Eerste keer online bij jullie iets besteld en zeer tevreden

Parfait pratique et rapide

Parfait pratique et rapide Je recommande

Correcte en snelle levering!

Kerastase shampoo gekocht met leuke korting Groot aanbod en snel geleverd. Ik koop hier vaker!

Snelle levering,topprodukten...leuke geschenkjes

Steeds op tijd, goed verpakt en tijdig geleverd!

Uitstekend!

ik vind het top dat het zo vlug geleverd wordt. Vandaag besteld en morgen in huis. Vele producten voor een lage prijs.

kwaliteitsprodukten, vlugge levering

heel veel keuze, kwaliteitsprodukten, heel vlugge levering en altijd een leuke verassing in je pakketje

Perfecte en correcte afhandeling van de bestelling.

Ik heb een bestelling geplaatst en alles is correct verlopen.

Een correcte en snelle levering

Vandaag besteld, morgen correct geleverd. Een fijne ervaring!

Pas concluante...

Je n'ai jamais reçu ma commande, mais bien les messages de bpost sur mon app.... ; d'après le message, le colis a été "enlevé" au point poste à l'heure où je me trouvais chez moi. Je suppose qu'il s'agit d'une personne inconnue chez qui la notification de la poste a été déposée par suite d'une erreur d'adresse sur le colis (vérification faite sur le message) Un contact avec le service client n'a rien donné jusqu'ici.

• Nous recommanderiez-vous? Non

top

perfecte service

TOP

steeds correct verpakt en snel geleverd super

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis