Zoals altijd alles tip top in orde

Correcte service en groot aanbod.

Reeds verschillende bestellingen geplaatst, met steeds tiptop service en groot aanbod.

Correcte levering! Leuke gratis staaltjes

Snelle levering! Up to date gamma La Roche Possay produkten die bij de concurrerende websites nog niet te verkrijgen waren!

positif

tout a été bien respecté, la commande, l'envoi et la réception du colis comme annoncé Merci

Mijn bestelling werf snel en correct geleverd.

Zeer slechte klantenservice

Nav een verkeerde bestelling te heben geplaatst heb ik met de klantenservice gebeld. Ze gaven aan dat hey mijn schuld is dat ik de verkeerde heb besteld en dat ik het daarmee moet doen.

Alles correct en op tijd geleverd

Uitgebreide keuze en goede service

Altijd alles correct en op tijd. Als ik environ bestel zou fijn zijn om staaltjes van dit merk meegestuurd te krijgen. Dit is de enige reden waarom ik in het schoonheidsinstituut meestal zelf koop hier in de buurt. Handig voor weekendje weg. Voor de rest alles TOP

Ben heel tevreden van beautyplaza pakketje was snel geleverd

De service wordt om zeep geholpen door te laten verdelen door Bpost

Bpost levert zelfs niet als je thuis bent. Ze steken en briefje in de brievenbus, en ga het maar zelf halen. Daar betaal ik niet voor.

Très contente de mon premier achat

J’ai hésité à acheté chez vous suite aux avis négatifs que j’´ai lu mais pour moi ça été une très belle surprise pour mon premier achat très vite reçu avec de petits cadeaux merci

Een aanrader

Zeer snelle levering en zeer tevreden over alles!

Tevredenheid

Heb weinig ervaring met internetkopen.

Snelle levering, correcte prijzen, steeds iets leuk gratis, gewoon top

Vlotte dienstverlening

Vlotte communicatie en zelfde dag nog antwoord en oplossing aangeboden!

ok

Keuze van professionele producten

Ruime keuze van producten Snelle levering Alles netjes verpakt

Correcte en snelle levering van de gevraagd producten

Snelle en correcte levering Goedkoopste prijs online

perfect!

Bestelling geplaatst, tweemaal met mijn ogen geknipperd en de bestelling was geleverd !

klaar en duidelijk

producten staan goed omschreven en duidelijk verklaard

Snelle en correcte levering

Fijne producten aan een goede prijs. Altijd een verrassende attentie bij de levering

Très rapide et très réactifs aux problemes

Très rapide et très réactif aux problèmes

Perfecte service

Professionele dienstverlening