SUPER

Super service …

Goed producten Super snelle levering

Livraison punctuele.

Super qualite

Goed verpakt de volgende ochtend geleverd

Niets negatief op aan te merken...

Uitstekende service

Op woensdag besteld, donderdag reeds geleverd en met enkele mooie gifts in het doosje. Dank jullie wel en doe zo verder. Tot de volgende bestelling.

Het was een snelle verzending en ze hebben me ook een paar testers meegestuurd. Dat was heel aangenaam. Ik zou altijd deze website gebruiken.

heel goed

ik ben heel tevreden met de vlugge verwerking van aangekondigde bestelling

verkeerde levering

verkeerde levering, vrij onduidelijke retour voorschriften... bol.com is daar stuk beter in!

Altijd alles in orde en super snelle levering.

Steeds goede service

Leveringen steeds op tijd en correct

Geweldig!!!

Ik ben zo blij dat ik beautyplaza heb gevonden! Ik wist niet eens van hun bestaan! De levering is top en je vind toch wel alles wat je nodig hebt. Ondertussen al 2 keer besteld en 2 keer tevreden! Dit word men vaste online shop voor de producten die ik nodig heb! Happy customer!

De service verdiend een 10.

En het cadeautje erbij is leuk en is aangenaam.

Uitstekende webshop!

Je hebt er een uitgebreide keuze aan kappersproducten die je enkel bij je kapper kan krijgen aan flink hogere prijzen. Snelle levering en een leuk geschenkje of staaltje op de koop toe.

Ruim aanbod, snelle levering!

Ben steeds een tevreden klant!

colis en parfait état

j'utile ses produits depuis plusieurs années

correcte levering

levering kon welwater sneller

De bons produits, du choix, pris attractifs, super service

Facile et rapidité d envoi

Site internet très clair, facilité de recherches Envoi du colis très rapide

Prima !

Ruime keuze op overzichtelijke website. Vandaag besteld, morgen al geleverd! Goed ingepakt en telkens met een cadeautje er bij.

////////////////

Groot aanbod en snelle levering!

Groot aanbod producten en groot aanbod merken met regelmatig korting. Steeds correcte en snelle levering. Klein kadootje ook telkens meegeleverd, misschien wel vaak hetzelfde, maar toch, is altijd fijn om te krijgen.

Bon service

Tres bonne impression je vous recommande j ai bien recu ma commande

Goed overzicht en snelle levering

enchantée

J'ai trouvé le produit que je cherchais depuis longtemps! Service rapide et prix correct

Grand choix. Envois parfaits et rapides

Attention à la clientèle de top niveau.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis