Ma commande a été très bien gérée , et rapidement .

Les produits étaient particulièrement très bien protégés dans le carton. A conseiller .

Délai de livraison parfait

Délai de livraison parfait , seul problème : le flacon était ouvert et du coup une partie du produit a coulé dans le carton

Supersnel geleverd, scherpe prijs én gratis cadeau

De dag volgend op de bestelling was alles al netjes geleverd en met een gratis bijgevoegd cadeau. De prijs was bovendien zeer goed vergeleken met andere webshops.

Pas déçue à la réception des produits

Je n'ai eu aucun problème avec Beauty Plaza. Tous les produits achetés correspondent à mes attentes.

Zeer goede service

Steeds snel en correct geleverd

Produkten zijn super

De produkten zijn super ik gebruik ze al jaren. Enkel de leveringsvoorwaarden kloppen niet. Voor 22U besteld de dag erna geleverd dat was niet zo. Ze gaven als reden staking bij Bpost.

Très satisfaite comme toujours

Super rapide !

heel tevreden!

Ik ben heel tevreden! Snelle levering en altijd inorde.

Snel levering en super product en ook nog cadeautje.

. Top

Op tijd geleverd en een gratis handcrème. Top

Snelle levering en mooie kortingen

Mooie kortingen en snelle levering

Perfect middel om hè haren extra vorm te geven

heel goeie producten

heel goeie producten

Goed.

Alleen mijn naam is Patricia en niet Pat. Dus daar was wel mis communicatie bij levering . Omdat ze mijn naam niet kende .

snelle en correcte leveringen met steeds een leuke verrassing

snelle en correcte leveringen met steeds een leuke verrassing

C'était parfait

Tout est OK

Bien emballé avec cadeau en prime

Mise à part la réception tardive due à la grève de la poste, mon article est arrivé bien emballé avec un cadeau en prime. Merci !

Moeizaam

Wegens beschadiging van de geschenkverpakking van mijn product zijn er een aantal miscommunicaties geweest waardoor er veel over en weer moest gemaild worden om een nieuw product te verkrijgen. Dit had vlotter en sneller gekund. Uiteindelijk is alles wel correct afgehandeld.

Vlot

Correct

Steeds een snelle en goede service

Steeds goed service

goede kwaliteit

Pakjes verzorgd en het is altijd leuk een cadeautje te krijgen

Vlot en correct!

Een aanrader, qua prijs en service!

Goede producten , en betaalbaar

W1s eerste keer wel beetje langer moeten wachten op levering

Bestelling is verzorgd toe gekomen

Snel

Zeer goede prijs en snelle levering

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis