Snel

Zeer goede prijs en snelle levering

Altijd vlotte levering

Al jaren bestel ik al diverse producten en nog steeds niet een probleem ondervonden. Altijd snelle en juiste levering. Top firma!

Service impeccable

Super rapide

Alles prima

Top producten aan de beste prijs. Makkelijke bestelling en correcte snelle levering.

Gemakkelijke website en snel geleverd!

Mijn dochter gebruikt producten van Environ Youth (aangeraden door een schoonheidsspecialiste) om haar gezicht te reinigen en de acne te verminderen. Ik kan alle producten gemakkelijk op deze website vinden en bestellen. 1 à 2 dagen later zijn deze al thuis geleverd. Zo moet ze niet lang wachten op haar benodigdheden.

Bon prix et rapidité

Les prix sont hors concurrence et la rapidité de livraison est vraiment un très gros plus

Product 2 dagen na bestelling ontvangen, samen met een extratje. Dank je!

Heel goeie produkten

Veel keuzen, heel veel merken, heel tevreden met me produkten

10j

Goede klantenservice en leuke verrassing

Groot aanbod, goede producten, snelle en verzorgde levering

Het aanbod is zeer groot; zowel grote merken als minder bekende maar ook goede merken. De leveringen zijn zeer snel en ook altijd verzorgd en correct.

Livraison rapide et produits excellents

Parfait, rien à dire. Livraison rapide et produits de qualité.

Jamais reçu ma livraison

J’ai fais une commande que je n’ai jamais reçu et qu’il ne me sera jamais envoyé et à ce jour je n’ai toujours pas eu de remboursement de votre part alors que cela fait déjà plus de 15 jours que je devais recevoir cette commande !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide et efficace

Plusieurs fois que je commande chez Beauty Plaza et jamais aucun problème Livraison rapide et le moins cher aussi

Alles is correct en vlot verlopen.

Bestelling en levering is perfect verlopen.

parfait

arrivé rapidement et les produits fort bien protégés

Prima ervaring

Snelle correcte levering

Fijne webshop. Veel keuze. Sterke producten. Topservice!

Mijn lievelingsproducten allemaal samen op 1 plaats en nog een geschenkje op de koop toe!

Zeer eenvoudig om te bestellen en snel geleverd.

Snelle en goede service!

Fijne en gemakkelijke website, zeer snelle levering. Korting altijd fijn meegenomen.

Uitstekende service!

Al verschillende keren besteld maar nu kwam de bestelling beschadigd aan. Meteen antwoord gekregen van de klantendienst en correct geholpen! Uitstekende service!

Goeie producten aan vaak goedkopere prijzen

Snelle levering Heel vaak korting op producten Veel goeie merkproducten Overzicht site is handig Enkel een minpunt: de site is super traag op gsm Android, blijft hangen, opent niet. Ik heb verschillende keren moeten proberen om producten op te zoeken en te kunnen bestellen. Ik bestel heel regelmatig op jullie site, vandaar dat ik heb doorgezet. Was ik een nieuwe gebruiker, had ik het opgegeven

Parfait

Livraison rapide et produits - chères que là où je les achetais

Top levering

Alles prima geleverd ..