Ben nog altijd aan het wachten op mijn levering !!!!!!!!

Ik wacht nog steeds op de poroducten !!!!!!!! Kan dus moeilijk een positieve ervaring meegeven

Vorige week besteld en nog steeds mijn materiaal niet ontvangen

Vorige week besteld en nog steeds mijn materiaal niet ontvangen

Groot aanbod, mooie acties, snelle levering

Rapide

Rapide et bonne qualité

J attend mon colis depuis le 26juin

Toujours aucune nouvelle de mon colis alors que d habitude en 2 jours maximum je suis livré

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très bonne

Je voulais un produit il n’était plus disponible j’ai laisser mon mail sens problème il mon rappeler quand le produit était à nouveau disponible Il vous reponde si vous envoyez un maill il son disponible Vraiment une bonne plate-forme

foute bestelling

Had 1 grote borstel besteld voor het aangezicht van Marc Ibane ipv 2 kleintjes had gemaild of ik deze kon terug sturen nooit antwoord gekregen.. Borstels erg klein btw.

PARFAIT

TOUJOURS DES PRODUITS DE QUALITÉ

Heel tevreden

Vlotte levering en goed verpakt.

Ben zeer tevreden en zeer snelle levering. Altijd een kleine verrassing in je pakket,dat is super.

Je trouve les produit donc j ai besoin

Je trouve que le service est rapide et on y trouve les plus grande marque

Supergoede service en practische website

snelle levering en altijd een leuk staaltje in het pakket

nooit problemen met levering gehad

ben zeer tevreden van mijn aankopen en jullie leveringen, ales verloopt altijd prima

Excellent service

Envoi rapide et soigné.

Super service

Au top

Super goed service

zeer leuke site

ik bestel zeer graag mijn procukten via Beauty Plaza altijd leuke aanbiedingen en snelle levering.

Snelle, goede service

Gekregen wat ik besteld heb, goed verpakt en snel geleverd. Goede communicatie via track en trace over levermoment

De bestellingen zijn goed verzorgd en op tijd geleverd

Ik heb Kerastase specifique gekocht die producten zijn zijn heel goed , mijn haar is gemakkelijk te föhnen en ziet er goed uit ik gebruik het nog niet zolang ,kan ik er nog niet meer over schrijven

Verzorgd en goed behandeld, verpakt.

I

Heel tevreden dank u

livraison

En général aucun problème, sauf qu'à cause de la greve de la poste, j'attends mon colis depuis plus d'une semaine!

Service au top

Produits de grande qualité que j'avais découvert grâce à ma coiffeuse qui a malheureusement arrêter le métier. Je suis heureuse d'avoir trouvé un site qui propose ces produits et qui a un service de livraison aussi rapide.

GOED

GOED

Parfait

Beaucoup de choix , excellent prix, le service est impeccable, je suis cliente fidèle

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis