Goed voor nu en in de toekomst!!

Netjes verpakt, geen lange wachttijd, ik raad het iedereen aan bij Beautyplaza te bestellen !!

One of the products came open

One of the products came open

Heel tevreden

Mooie ontdekking

Alles is zeer vlot gelopen. Als kers op de taart werd er een handig cadeautje en een parfumstaaltje in de verpakking gevoegd.

Pakje kwijt door de post - ik mijn geld kwijt

Ik bestel regelmatig op deze site en was altijd tevreden, maar nu had ik voor meer dan 200 euro besteld en is mijn pakje bij het verzenden verloren gegaan. Ik ben echt niet tevreden over de manier waarop dit behandeld wordt. Beauty Plaza wil het pas opnieuw opsturen als het pakje retour komt van de post. De post zegt dat het verloren is, dus komt het niet retour. En zo blijven we in rondjes draaien en ben ik mijn geld kwijt. Update: Ondertussen bericht gekregen dat het opnieuw verzonden wordt. Nog even kijken of dit werkelijk komt ...

Ik heb de bestelling geplaatst en de volgende dag al in mijn bezit en wat het product betreft ik ben zeer tevreden en een heerlijk product mijn haar geniet ervan bij manier van spreken. Zeer zeker aan te raden wilt u gezond en mooi haar hebben. Beauty plaza zeer betrouwbaar top

Snelle levering en fijne producten. De geschenkjes waren ook een leuke toevoeging.

⁷10

Dank u heel tevreden

Op die site vind ik alle merken waar ik van hou

Alle merken zijn gemakkelijk terug te vinden. Altijd de beste prijzen. Veel keuze. Snelle levering. Geen problemen met betalingen.

Commande

Jamais déçue de la qualité des produits, une service rapide et une gratuité dans chaque colis!

Snelle verzending. Prima producten.

Très satisfait merci

Livraison rapide Très bien emballé Échantillons en plus Merci

Snelle levering, goeie producten!

Shampootje als cadeau is topproduct, sluit alleen niet zo goed. Was uitgelopen in de doos, beetje jammer.

De verwachte resultaten worden verkregen

Sinds het gebruik van de producten geen of toch weinig problemen meer

My purchase did not arrive.

One week later O dont have my package and I even know delivery estimation.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tevreden

Kwaliteitsproducten, mooie kortingen, vlugge levering

Snelle en correcte levering + producten om even uit te ptrobereN

Super tevreden product dat ik in d winkel niet meer vind kan ik hier bestellen

Prijs kwaliteit top , snelle correcte levering

Tout à fait satisfaite !

Site bien achalandé, bon suivi de la commande, expédition rapide.

Snelle levering. Kado bovenop.

Rien à redire. Vous et Bpost OK

Recherche facile et rapide Conseils pertinents Meilleurs Prix

Envoi ultra rapide

Commande passée début d'après-midi, envoi fin de journée, colis récupéré le lendemain. Parfait!

Correcte levering

Snel en correct geleverd

Positief

Prix attractifs. Livraison rapide. Tout est parfait.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis