Zeer goede service!

Heel erg goede service. Levering altijd heel snel. Masker es uitgelopen bij levering, heb dit meteen gemeld en dag nadien had ik al een nieuw masker ! Heel correct! Kortom zeer tevreden van de service.

Altijd correct

De bestelling is altijd correct, alsook de geschenkjes die erbij geleverd worden, dat is een leuke verrassing

zeer vlotte service

heel duidelijke website, snelle levering aanrader

Altijd stipte levering, ruim assortiment . Ik had een product dat door een foutje stuk was waar zei niets konden aan doen, toch onieuw gekregen.

Snel betrouwbaar

snel en correct

zoals het hoort

Super service top produit

Snelle correcte levering met nog een leuk geschenkje bovenop !

Heel tevreden , goede prijs !

Uitstekende dienstverlening

Altijd correcte en zeer snelle levering! Super tevreden!

Ik ben dol op winkelen op deze site!

Deze site werkt geweldig. Ik koop hier haarverf. Ik krijg altijd cadeautjes, dat is leuk.

1 commandé et satisfaite

Très satisfaite

Heel snelle levering

Zoals verwacht

Zeer ruim aanbod van producten.

Alles verliep prima

Alles tip top

Très bon site d achat en ligne

Bonne diversité dans les marques et très bons prix

Bof bof

En principe 5 euros de ristourne le 14 mai. Problème pour finaliser la commande. J´ai pu ma finaliser mais malheureusement il était passé minuit donc ristourne envolée. Malgré explications prétendent qu´ils ne savent rien faire.... MDR. Un geste commercial et un remboursement est toujours possible !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très bon service

Depuis le début de mes achats, très satisfaite de vos services. Rapidité de livraison et colis non abîmé.

snel en goede prijzen

ik kan hier producten kopen die ik niet in de winkel vind , of enkel bij de kapper waar ze heel duur zijn dus voor mij de goede oplossing om aan mijn goede haarproducten te geraken

Zoals altijd heel tevreden, uitstekende priducten en perfecte service.

Snel, verzorgd en naar verwachting !

Nog geen enkele keer teleurgesteld.

Fijne producten.

Producten zijn dagelijks te gebruiken.

Rapide, simple et correcr

Aaa

Super kwaliteit!

Steeds de beste kwaliteit en perfecte levering

Produit tres bon

Je suis tres contente merci

Niet volledig, wel snel

Er werd een product tekort geleverd

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis