Déçue …

Article commandé et payé ensuite on me dit qu’on me rembourse celui-ci car il est en rupture de stock. La moindre des choses aurait été de proposer un article équivalent (masque Kérastase). 1 semaine pour recevoir mon colis et non 24 heures donc publicité mensongère !

Geweldig!

Fantastische ervaring! Uitgebreide website, snelle levering, goede producten. Heel attent dat ik zelfs testers en een cadeautje kreeg! Ik zou er zo opnieuw bij bestellen...

Gewoon top

Altijd netjes en op tijd geleverd

Ik besteld vaak op beauty plaza en ben heel tevreden van de service. Alles is netjes verpakt met een extraatje.

Top service!

Vlotte service en alles vlekkeloos verlopen.

Correcte levering

Bestel graag bij beauty palace. Goede producten voor een goede prijs.

Bon choix, bon prix, livraison rapide!

Je suis toujours satisfaite de BeautyPlaza.Be, beaucoup de choix, de très bons prix et la livraison est rapide! On a des échantillons ou des cadeaux, parfois des codes promos… C’est super sympa et très professionnel. J’espère que vous continuerez ainsi et resterez compétitifs.

Deuxieme commande: Tres bon expérience!!

C'est la deuxième fois que je commande sur votre site. Je suis très contente avec mon expérience avec vous. A revoir, peut être, les frais de livraison selon une certaine valeur commandé. A recommander prochainement :)

Vlot en correct

Alles was zoals verwacht. Prima service

Fast delivery and good prices

Good experience with BP

Zeer snelle levering waar nog een geschenkje werd aan toegevoegd en een lekker geurtje voor mijn man

Zeer goede service! Prijs-kwaliteit is top!

Altijd correct, altijd snel

prima service

Goede prijs en korting toegepast , alles zoals het moet ,correct en prima service meer moet dat niet zijn.

Vlotte service, goed opgevolgd, interessante prijs

Hele overzichtelijke website waar je in een mum van tijd vindt wat je zoekt. En daarbij ook nog een snelle levering!

Goede producten voor een goede prijs

Al meerdere malen besteld en steeds tevreden!

Ben zeer tevreden over het verloop van de bestelling die ik geplaatst heb. Prima!

Leuke site en snelle levering

Alles is op tijd aangekomen. Leuke site met heel veel verschillende producten.

Tevreden

Netjes en snel afgeleverd. Nochtans was er voor mij geen haast bij :-) Misschien kunnen jullie een optie toevoegen waarbij de klant de keuze heeft dat de leveringstijd niet binnen x-aantal ueren/dagen hoeft te zijn, zoals sommige bedrijven doen. Geeft sommige klanten beter gevoel als ze weten dat het personeel niet gestressd hun werk moeten doen

très satisfaite

Colis reçu rapidement et bien emballé. Merci

heel tervreden

heel tervreden

Parfait

Rien à redire; parfait comme d’habitude.

Goeie service

Vlotte en snelle levering