Vlugge verwerking en goede levering

heel goeie service.

heel efficiënt. goede service

goede prijs en perfecte levering

ook deze aankoop on-line gaf volledige voldoening

Goede service en overzichtelijke website!

Correcte afspraak

Service au top

Jamais déçu,merci

Top !

Altijd vlotte levering ! Prima

Bonne gamme de produits.

Toujours qualité prix et livraison rapide.

Snel

Super snelle levering en alles zat heel mooi vast verpakt! Chapeau!

Héél correct, snelle levering

Aan te bevelen

Klantenservice ondermaats

Ik bestel al jaren bij HBB24/Beautyplaza en was steeds tevreden tot nu. Ik ontving een pakketje waarin mijn conditioner volledig was uitgelopen. Duidelijk een productiefout want er was een gat ter hoogte van de bovenkant waar de flacon aan elkaar gezet is. Ik mail hiervoor naar de klantendienst met bijhorende foto’s en als compensatie krijg ik 5 euro korting op mijn volgende bestelling terwijl ik niets meer kan doen met de ontvangen conditioner. De prijs van mijn conditioner was bijna 14 euro. Dus ik reageer op het mailtje en dan moet alsnog dit terugsturen: het is stuk dus is het één groot boeltje en hangt alles vol conditioner. Conclusie: nooit meer.

Snelle en correcte levering!

Jammer dat ik geen 5€ korting kreeg omdat ik me had aangemeld voor de nieuwsbrief. Klantendienst kon me niet zeggen waarom ik geen code kreeg. Gelukkig was er een beetje later een moederdag korting. Heb toen besteld. Dit is een werkpunt voor de IT afdeling.

déçue

J ai reçu un colis totalement cabossé ouvert avec un produit endommagé j ai écrit un mail et aucun retour positive hélas

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ruime keuze snelle levering

Producten van zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs en dit in een zeer groot gamma. Snelle correcte levering in degelijke verpakking.

Perfect.

Zeer snelle levering, alles correct.

Top producten

Alles perfect en tijdig geleverd

Tevreden

Klantvriendelijk

Snelle behandeling van de bestelling.

Colis retour expéditeur

Mon premier colis a été retourné à l expéditeur car semble t il endommagé... De suite vous envoyez un nouveau colis... De nouveau le shampooing a coulé dans le colis.... Peut être mieux fermer ?!

Ben zeer tevreden van mijn bestelling.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Ik wordt zeker en vast vaste klant van deze online winkel.

Superbe

Bien livrée en temps et en heure

Livraison super rapide

Livraison super rapide

Overzichtelijke webshop en vlotte levering

Veel keuze en vlotte levering

Heel veel merken zowel voor verzorging als make-up.

Levering met Bpost niet oké.

mijn ervaring met levering Bpost is niet naar behoren. Liefst levering met post NL.

De gratis produkten zijn niet mijn ding. Liever een klantenkaart of een produkt dat je al gebruikt groetjes

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis