Zoals het hoort te zijn

Bon choix d’article et livraison rapide

Idem

Redelijk

Jammer dat de produkten niet meer met korting waren als je rr meer koopt. Dit was anders wel altijd. En zag op een andere website dat het wel was.

Rapidité et bon rapport Q/P

Je suis très satisfaite des prestations. Colis reçu le lendemain de la commande avec bon tracing.

Snel

Snelle levering , wel niet zoals beloofd bestel voor 17u en de volgende dag heb je het in huis. Via postautomaat leveren is handig, maar postbode moet deurtje wel goed dichtdoen of iedereen kan je pakje wegmernemen, gelukkig was locker dicht van een ander niet. Niet altijd de goedkoopste, wel heel veel keuze. Leuke attentie wordt altijd meegeleverd.

Vlot verloop

Overzichtelijk website, vlotte bestelling en levering.

Goeie prijs-kwaliteit verhouding en hele snelle levering

Zeer efficiënt en vlot

Ok

Snel , correct, goed verpakt, mooi nuttig cadeau .

Heel goed en betrouwbaar

Altijd snelle levering en enorm goed.

Perfecte levering

Heel snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

Mooie acties, en de bestellingen worden zelfs snel geleverd naar België. Top service!

Heel tevreden

Als nieuwe klant heel tevreden. Mijn artikels besteld en dag later al toegekomen in mijn postpunt. Heel verzorgd . En een vlotte service

Je suis tres content

Super shop et top produit

simplement parfait

commandé à 15h30, livré le lendemain à 8h30

Très satisfaite

Service impeccable, livraison ultra rapide. Grand choix de produits à prix très compétitifs.

Tb service

Commande conforme bénéficiant d un prix attractif. Extrêmement sérieux !

Veel keuze, goede prijzen, snelle levertijden

Vlot verlopen

Alles vlot verlopen

Producten netjes verpakt, heel snel geleverd

alles perfect

alles loopt zoals gepland!

Snel geleverd, veel keuze, leuke staaltjes en heb zelfs mijn parfum van Fragonard gevonden. Deze leren kennen in Frankrijk zelf in de authentieke parfumdestillerie en op beautyplaza terug gevonden om te bestellen. Gewoon super!

goede producten,eerlijke prijs,snelle verzending

geweldig

Vlugge ontvangst van de bestelling.

Er was een artikel te kort geleverd, na melding via gsm is de bestelling volledig bezorgt in 2 dagen.

Geweldig!

Producten aan de beste prijs en steeds tijdig geleverd. Ik ben fan!

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis