Snelle levering en goede producten

Levering komt al na 1dag toe. Prijs is ook veel beter dan bij de kapper

Geweldige service

Produkten mooi verpakt en helemaal op tijd gekregen met de post.Bedankt.

Vandaag besteld, de volgende morgen thuis geleverd

Uitstekende producten!

Het zijn allemaal goede producten

Uitstekende

Niets op aan te merken.

Kreeg nog een kadootje bij,super!

Heel snel geleverd

tevreden over het produkt

Bedankt voor de snelle verzending. Het produkt is zrgoed om je haren de ganse dag in vorm te houden.

Tevreden over de producten

Ik ben zeer tevreden over de producten ook snelle levering en een leuke verrassing erbij dank u

Vlot en eerlijk gebracht

Heel correct en snel

Het product was tijdelijk niet voorradig. Een 5-tal dagen later kreeg ik een mailtje dat het product terug te bestellen was. Besteld en 3 dagen later al bij mij thuis mèt een extra verrassing erbij

Chouette expérience comme d'habitude

Commande faite ,payement rapide et facile! Colis remit a bpost ( top car bcq moins de colis égarés ) et réception rapide .le petit cadeau dans les commandes fait tj bien plaisir .merci ☺️

Alles prima

Alles prima geleverd

Correcte en vlotte levering

Correcte en vlotte levering

Geweldige site super producten

Hele goede site top producten

impeccable

commande reçue impeccablement et rapidement

Zeer vlug levering en correct

De eerste keer en zeer tevreden.

webshop met chat is goed meegevallen

Door chatdienst kon ik onderhandelen voor een product waarvan ik een staal in de winkel op de Markt meegekregen had en dat niet te bestellen was in de webshop! Volledige bestelling zo bekomen en dubbele betaling zo vermeden.

Ben al meer dan 10 jaar klant. Nog nooit problemen gehad. Steeds snel en correct geleverd. Top !

Mijn eerste bestelling en vlekkeloos verlopen!

En een extra leuke attentie! Toppie.

My new favorite site!

Great site that really has it all. Amazing prices and quick shipping. Very happy with their service.

Steeds snelle en perfecte service

Grote keuze diverse producten in verschillende prijsklassen voor je haar- & beauty items. Snelle service, altijd met een extra surprise

snelle levering en super producten.

Satisfaction

1ère commande chez BeautyPlaza très satisfaisante. A recommander