Site facile à utiliser

Livraison rapide

Kan alleenTOP ! Bestelling en levering vlot verlopen. Gratis geschenkje is leuk meegenomen.

Kan alleen maar het bovenstaande bevestigen !

Rapide

envoi rapide, produit efficace

Parfait

Rien à redire, très satisfaite de Beauty Plaza. Je commanderai à nouveau à l’avenir.

très bien!

service plus que rapide, très bien.

Excellente service

Excellente service

Impeccable

Impeccable

Heel tevreden

Vlugge levering en zeer goed verpakt ,

Tout simplement parfait !

Rapidité époustouflante !

Om 17u besteld, de dag erna geleverd.

Ik ben zwaar allergisch aan parfum. Op aanraden van mijn dermatologe heb ik haarlak zonder parfum besteld. De dag nadien stond het pak aan de voordeur.

goede services op ieder gebied

Is uitstekende op gebied van prijs, dag erna heb je de producten en zeker niet te vergeten krijg je er een leuk kadootje bij. Ik heb er een uitstekende shampoo bij gekregen. Dit is services!

Stipt, overzichtelijke website, correcte levering; TOP;

Stipt, overzichtelijke website, correcte levering. TOP.

Altijd correct geleverd geen opmerkingen

Rapide et efficace.

Comme chaque fois, une facilité pour trouver précisément un article. Petite remarque: à quoi cela sert-il de mettre l illustration et son prix, si celui-ci n est pas disponible ?

Bestellen voor .. h , voor in huis klopt niet

Alles verliep zeer vlot. Ik ben er heel blij mee! Bovenaan mijn lijstje!

Les photos ne correspondent pas au réel.

J ai commandé sur votre site malgré que le produit que j ai commandé était plus cher. J ai commande chez vous parce que sur votre photo il y avait une pompe sur le shampoing 1L… quand j ai reçus votre produit il n y avait pas de pompe fournie.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super service

Ook al loopt er iets fout Ze lossen het op

Zeer onverzorgd pakket,bevuild met haar en zeep !

Hallo , De bestelling was super vlug geleverd ,dikke 10 . Maar het uitzicht van het product zeer teleurstellend . Heb beiden moeten afwassen .De doos was droog dus niet uitgelopen! Precies gevulde flessen met veel lopers langs de fles ,als ook haren ! Gaf e gevoel dat het gebruikt was en vlug de doos in . Zonder overdrijven zeer onaangenaam het in ontvangst te nemen . Niet meer voor herhaling vatbaar . Ook de 1 ste last zoiets tegen gekomen .

Prima levering en vlot

Alles verliep vlot, Bedankt

De bestelling en levering verliepen vlot. Bedankt

Zeer snelle levering

superproducten en snelle levering

goede en snelle bezorging

Topsite!

Ben altijd tevreden met het extra cadeautje en de snelle levering maar ik zou jullie een 5 geven indien ik staaltjes zou krijgen van haar of gezichtsverzorging en af en toe een extra korting.

Satisfaction générale pour les traitements(commande et expédition)

Déjà réalisé plusieurs commandes et toutes traitées avec efficacité.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis